NIKO NIJE IMAO POJMA ČIME SE ZAPRAVO BAVI: Otkrivena velika tajna Ivane supruge od Ša!

Autor:

Zadruga

01.03.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena velika tajna Ivane supruge od ŠA!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrivena velika tajna Ivane supruge od ŠA!

Nenad Aleksić Ša već mesecima šokira gledaoce „Zadruge 4“ zbog prisnog odnosa sa Tarom Simov, a kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, njegova supruga Ivana nedavno je odlučila da zbog reperovog neverstva presavije tabak i okonča zajednicu dugu šest godina.

I dok Ivana javno ne komentariše šta misli o odnosu svoga supruga i Tare, ekipa „Alo!“ uputila se u novobeogradski blok gdJe Aleksići žive, kako bismo iz prve ruke saznali šta najbliže komšije misle o aferi koja potresa „Zadrugu“.

Osim što žive na Novom Beogradu, Ivana i Ša na istom mjestu u zgradi poseduju i salon lepote u kojem reperova supruga radi, a u kojem zaposleni nisu želeli da govore o Aleksićima.

– Mi ništa nećemo komentarisati, niti ćemo davati izjave. Ivanin i Nenadov privatni život je njihova stvar i to oni među sobom treba da reše. Nije na nama da o tome pričamo, niti komentarišemo – rekli su nam, pomalo uplašeni, radnici salona.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_

Međutim, u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini salona lepote, a koji je takođe u vlasništvu Aleksića, momci iz bloka ispijali su piće i pušili nargilu. Kako su nam rekli, prate „Zadrugu“, ali i poznaju repera i njegovu izabranicu.

– Ša je super lik, obožavamo da slušamo njegovu muziku. Viđali smo ga u kraju dok nije ušao u rijaliti – rekli su nam Marko i Dalibor, i dodali:

– Ne sviđa nam se njegovo ponašanje sa Tarom i to što Ivani nabija rogove. Žena mu je kao anđeo, ne znamo šta mu je trebala ova afera sa tom klinkom – rekli su za „Alo!“ momci s Novog Beograda.

U prodavnici ispred Ivaninog salona, prodavačica koja nije želela da se fotografiše, takođe je poverila da je reperova supruga divna mlada dama i da joj je žao zbog toga što joj je Ša priredio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

– Ivana stalno dolazi i kupuje voće kod nas. Predivna je i ljubazna. Uvijek je lepo raspoložena, a samo ona zna kako joj je. Ljudi je prepoznaju, zaustavljaju je i govore joj: „Svaka ti čast! Ti si prava žena! Šta je ono trebalo Nenadu?“, a ona samo slegne ramenima i ne komentariše. Muža nikada nije javno napala, bar ne da mi čujemo. Samo se zahvali i ode – ispričala je za „Alo!“ radnica u obližnjoj prodavnici u kojoj Aleksićeva pazari.

Ispred porodičnog doma u kojem Nenad i Ivana žive već šest godina, sreli smo dva druga, Dalibora i Uroša, koji su dijelili mišljenje sa ostalim komšijama.

– Dugo ga nismo videli u kraju, a Ivanu viđamo svakodnevno, dok ide na posao – rekli su i dodali:

– Ne pratimo pomno dešavanja u „Zadruzi“ ali znamo šta se dešava i znamo šta se piše po portalima… Nije mu trebala ni ta priča ni ta bruka sa Tarom. Žena mu je carica i mnogo više ide uz njega nego ova… – rekli su, odbivši da etiketiraju Taru.

Kako su nam rekli, voleli bi da se Ša po izlasku izmiri sa svojom ljepšom polovinom i raskrsti sa ljubavnicom.

– Trebalo bi da reše nesuglasice i daju šansu braku, jer verujemo da je zatvoreni prostor učinio svoje i da njegovo ponašanje tamo nije realno ni racionalno – zaključili su Dalibor i Uroš, inače komšije Nenada i Ivane Aleksić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading