(VIDEO) TI SI ĐUBRE OBIČNO: Mišel skočio na Draganu!

Autor:

Zadruga

19.02.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa između Dragane Mitrović i Mišela Gvozdenovića ovoga jutra odzvanjala je "Zadrugom", a pevač je u jednom trenutku bio veoma grub pa je Novosađanki rekao neke poprilično ružne reči.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Mišel je izvređao... Dragana

- Od ovog trenutka ti si za mene đubre!- urlao je Mišel koji je zamerio Dragani, kako on kaže, njene novosadske fore. 

Sad mi kažeš kako plačem svaki dan! Sram te bilo! Krivo ti je sad kad si rekao. Čovek se uzdigao, kaže da ne može da spava - pričala je Dragana.

- Dobro, Dragana, idi kokodači tamo, koji problem imaš od ranog jutra? Od ovog trenutka si za mene đubre- vikao je Mišel.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Nije birao reči... Gvozdenović

Sve je postalo još gore kada je Dragana kazala Mišelu da svi za njega misle da je folirant i da je Kristijana pitao za savet kako da se ponaša u "Zadruzi". Na to je Gvozdenović potpuno poludeo i pitao je zbog čega se ona dodvorava Goluboviću.

O tome šta jedno drugom govore iza leđa pokušali su da saznaju i od Milana Jankovića Čorbe kom je, navodno, Mišel svašta pričao za Draganu. Međutim, Čorba nije želeo da posvedoči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading