(VIDEO) Sanja Stanković ŽESTOKO uzvratila Rialdi, nije mogla više da IZDRŽI pa joj SVE SASULA U LICE, spomenula i Slobu!

Autor:

Zadruga

01.02.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedela reči!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

U Beloj kući u toku je komentarisanje raspodele budžeta, ovonedeljnog vođe Rialde Karahasanović.

- Ja sam očekivala da ćeš dati konkretno mišljenje, mislim da si trebala da ispoštuješ Anđela i Sanju zbog Đoleta. Što se tiče mene, ja sam očekivala mali, ali to je realno i znaš kakvo mišljenje ja imam o tebi i ne mogu da ćutim. Mislim da si kupila mir prema Đedovića, Ša i Mići tako meni izgleda sa strane, i još nešto, razlozi koje si rekla Nikoli da vređa Sandru, a takođe je Bora vređao Erminu koja ti je drugariva i trebala si da iznosiš svoje mišljenje - rekla je Ana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda

- Ja ne smatram da si trebala da mi daš veći, jer bih ja tebi dala mali, a za te informacije ti nisam prenela, jer me je bolelo d*pe da gubim honorare. Što se tiče toga da smo te Matore i ja pljuvale, jesmo i samo smo objasnile situaciju kaja se desila napolju i da si se zakačila na zadrugare da bi iskoristila medije a to je bio Sloba, a onda Teodora i ja i sve si iskoristila da se podigneš i ja sam ti sve rekla - rekla je Sanja.

 

 

 

Detaljnije pogledajte pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading