(VIDEO) ŠOU ZA NJIH NIJE STAO: Najšokantniji momenti iz Zadruge u 2020. godini!

Autor:

Zadruga

31.12.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus uzela nam je ove godine mnoge manifestacije koje nam upotpunjuju život, te je tako ukinuta NBA liga, Evrovizija, Exit i brojne druge. Ove godine ipak se nije ispunila onaj čuveni naziv pesme grupe Queen "Šou ne sme da stane", sve stalo... sve osim jednog.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Zadruga, popularni rijaliti šou (i najskandalozniji) na ovim prostorima, nastavio je sa svojim emitovanjem i tokom pandemije koronavirusa, te fanovima ovog šoua u karantinu definitivno nije bilo dosadno. Naravno, vodilo se računa o svemu, voditelji i obezbeđenje (drugopomenuti su imali pregršt posla), nosili su maske i vizire, te se šou nastavio kao i pre, a nije manjkalo ni skandala. Treća sezona, koja je trajala tokom početka korone, dala je pregršt nezaboravnih skandaloznih događaja, ali ostavili su nas bez teksta i neki momemti iz aktuelne, četvrte sezone.

Ovo najskandalozniji momenti u Zadruzi 2020.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

ULAZAK ANABELE ATIJAS U ZADRUGU

Pevačica Anabela Atijas na meti je negativnih komentara oš od prve sezone Zadruge kada su su njena ćerka Luna Đogani i Sloba Radanović uplovili u emotivnu vezi, uprkos tome što je oženjen Kijom Kockar, koja je kasnije i pobedila. Odobravajući Luninu vezu nanela je gnev Kijinih fanova, optuživajući je da je spletkarila Kockarevoj.

Iako su Luna i Sloba raskinuli po završetku rijalitija i nakon što je Đoganijeva uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, situacija se nije smirila po Anabelu, te se i dalje našla na meti negativnih komentara,te je morala da uđe u "Zadruzi" kako bi se, kako je rekla "izlečila od negativne energije".

Nažalost, ono što se videlo u rijalitiju sve samo ne proces isceljenja rana. Videli smo nekoliko Anabelinih nervih slomova, u lošim odnosima je bila sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, sa kojim se sukobia odmah po ulasku u rijaliti, a nekoliko puta se potukla sa budućim zetom Markom. Anabela je protiv veze Lune i Miljkovića, jer smatra da je on iskorišćava, te su pale optužbe poput onih da je Miljković narkoman, da je maltretirao i brojni.

Imali smo, nažalost, priliku da vidimo da je njenoj ćerki najteže zbog celokupne situacije, te se Luna i u trećoj sezoni gušila u suzama i imala nervne napade, samo što su ove godine nekako svi bili na njenoj strani, smatrajući da su loši porodični odnosi rezultat njenih sve dramatičnih nervnih slomova. I opet se Srbije podelila na dve strane.

One koji podržavaju Lunu i Marka u nameri da njihova veza uspe, uprkos Anabelinim namerama da im stane na put i one koji podržavaju Atijasovu kao nekoga koga su videli kao žrtvu koja je godinama trpela poniženja i uvrede od porodice, a sada joj čak i ćeka okreće leđa. Iako nam se činilo da ništa od ovoga neće izaći na dobro, desilo se čudo, te su i Anabela i Marko došli do finala, gde je Atijasova osvojila četvrto mesto, a Miljković drugo.

Strasti su se malo stišale u spoljnom svetu, nakon što je Marko verio Lunu, a potom je stigla lepa vest da je Đoganijeva u drugom stanju. Luna je izgradila odnos sa majkom, koja se nije pomirila sa budućim zetom, ali su svi odlučili da sukobe ostave po strani. Nadamo da će dolazak devojčice konačno doneti mir ovoj porodici i da će od naredne svi živeti u slogi.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

PRETNJE SMRĆU STANIJI DOBROJEVIĆ OD STRANE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović već su ranije učestvovali u rijaliti šouu, pod nazivom "Farma". Podržavali su jedno drugo, toliko da je malo falilo da pređu granicu, jer smo ih ponekad viđali u eksplicitni pozama. Kako je Kristijan te 2015. ranije diskvalifikovan, apelovao je na svoju armiju fanove da glasaju za Staniju kako bi pobedila. To se i desilo, te je Stanija odnela ubedljivu pobedu i odnela sa sobom 50.000 evra, koje je trebalo da sa Kristijanom.

Ipak, odbila je prvo da mu da njegov dogovoren deo, te su ušli u manju sukob. Kasnije su sve to "ispeglali" i Golubović je dobio svoj deo.

Pet godine kasnije, trebalo je zajedno da učestvuju u "Zadruzi 4", te je Kristijan ušao u rijaliti, a Dobrojevićeva je naknadno trebalo da uđe. Ipak, desio se incident koji je sve pokvario. Stanija i Kristijan vodili su ozbiljan rat putem društvenih mreža. On joj je upućivao pogrdne reči na račun toga da je žena lakog mora, ona mu je poručivala da je "kriminalčić", ali sve je to nekako i moglo da se toleriše sa Kristijanove strane, dok mu starleta u negativnom kontekstu pomenula ćerkicu nakon čega se desio šokantan momenat u Zadruzi o kojem je brujala cela nacija.

Kristijan se u programu uživo zakleo da će ubiti Dobrojevićevu, ali i svakoga ko mu pomene dete. Usledile su burne reakcije, te su se povodom oglašavali i mediji koji ne prate rijaliti šou programe, pitajući da li sve otišlo predaleko, dok je Stanija, koja je tada boravila u Americi, apelovala na vlast da joj pomogne i zaštiti je od Golubovića. Podnela je prijavu protiv Kristijana i vratila se u Srbiju kako bi se sa njim suoćila na sudu.

Pre toga su se videli u emisiji "Ami G Show" gde joj se Kristijan izvinio, navodeći da je sve što je izrekao bilo deo šoua i da joj nikada ne bi naudio. Kao što so naveli, sreli su se na sudu, Kristijan je saslušan, nakon čega je u javnosti dospelo da je Dobrojevićeva povukla tužbu protiv Golubovića.Ipak, sve ovo je uticalo na njen dugonajavljivani ulazak u rijaliti, te za sada ne postoji nikakva informacija o njenom učestvovanju u Zadruzi, a nedavno je izjavila da je ostala bez honorara, što u prevodu znači da je odustala od toga da se takmiči u rijalitiju.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

MILJANA KULIĆ PONOVO ZATRUDNELA I ABORTIRALA

Ona je definitivno najšokantnija učesnica rijalitija ikada, ali verovatno niko nije ni pretpostavio koliko daleko može da ode. Miljana Kulić prvi put zatrudnela je 2017. u rijaliti šouu „Parovi“ sa Ivanom Marinkovićem, bivšim suprigom pevačice Goce Tržan. Iako je ubrzo raskinula sa Ivanom i prešla u konkurentski šou „Zadruga“ Miljana je odlučila da zadrži dete, te je po završetku prve sezone rodila sina Željka. Nije prošlo mnogo od porođaja, Miljana je ušla u rijaliti, ali sa sinom, koji je imao posebnu prostoriju gde niko ne može da mu priđe osim Miljane i njene majke Marije. Kulićeva je tada imala brutalne fizičke okršaje sa zadrugarima, koje je pravdala postporođajnom depresijom. Njene strasti smirio je Lazar Čolić Zola, sa kojim je uplovila u vezu čim su se upoznali i ona traje do dana današnjeg, sa poneki prekidima i fizičkim okršajima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zola i Miljana

Osim tuča i svađa, bile su prisutne i više nego vrele akcije ispod jorgana, koje je videla cela nacija, a koje su zadavale muke njenoj porodici, pogotovo majci Mariji, koja je sve vreme protiv ove veze, jer smatra da je Zola običan probisvet. Ipak, nije uspela da stane na put njihovoj vezi, te su otišli korak dalje, pa je Miljana ponovo zatrudnela, ali se ovaj put odlučila za abortus, na nagovor porodice, ubeđivajući je da nije sposobna za tu ogromnu odgovornost da bude majka dvoje dece. Zola i Miljana su 2020. ponovo ušli u Zadrugu, a Miljana je i ove godina imala vesti za zadrugare, da je ponovo u drugom stanju, a ovaj put se odlučila da zadrži dete. Ipak, nije je dugo držala ova odluka, te je rešila da i ovaj put abortira, što je šokiralo sve u rijalitiju i kraj malih ekrana.

Kulićeva se vratila naredni dan u riajliti sa još šokantnijom pričom da je imala komplikacije tokom abortusa i da joj je u jednom momentu stalo srce, te su morali da je reanimiraju. Njena priča naišla je na čuđenja, ali i zgražavanje, jer dok je pričala o detetu koje je abortirala, bila je potpuno ravnodušna, te je uporno ponavlja da to ni nije bilo dete, već plod.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

TOMA PANIĆ PREVARIO SUPRUGU NADEŽDU BILJIĆ U RIJALITIJU!

Ljubavni par iz druge sezone Zadruge kasnije je imao velikih problema. Nakon napuštanja rijalitija, stupili su u ozbiljnu vezu, koja je eskalirala Tomini brutalnim nasiljem nad Biljećevom. Toma je prijavljen policiji za nedelo koje je počinio, ali izgleda da je prijava povučena, jer su njih dvoje nastavili svoju priču kao da se ništa nije desilo. Nakon nemilog događaja osvanula je lepa vest da je Nadežda u drugom stanju, te se čini da su Toma i ona konačno pronašli svoj mir i krenuli da kroje srećnu budućnost sa svojim sinom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Toma i Nadežda

Nažalost, problemi za ovaj par su se nastavili, te je Nadežda prevremo rodila sina Longa. Beba po rođenju bila u inkubatoru, a po izasku iz porodilišta nisu mogli da ga hrane, pa je duže vreme koristilo sondu. Ipka, par se suočio sa ovim problemom, pazilo na sina i krenuo dalje, a Toma je ubrzo odlučio da se priključi četvrtoj sezoni „Zadruge“ kako bi zaradio novac za porodicu. U rijalitiju je isticao da su mu žena i sin najvažniji, te se sukobljavao i sa ukućanima koji su imali da kažu neku lošu reč za Nadeždu. Sve je to veoma brzo palo u vodu, jer je Toma počeo da „švrlja“, te se muvao sa par ukućanki zbog čega se Nadežda oglašavala u medijima i plakala, a putem Instagrama je nekoliko putra delila fotografije na kojima pokazuje da je zbog muža završila na infuziji.

Da stvar bude gora, Toma je uplovio u vezu sa cimerkom iz rijalitija Paulom Hublin, sa kojom je imao i seksualne odnose. Posao je da iznosi „prljav veš“ iz njegovog i Nadeždinog braka, davajući svima do znanja da želi da nastavi dalje. U spoljnom svetu je nastala prava drama, jer se Nadežda skoro svakog dana uključivala uživo putem Instagrama, plakala, govorila da Toma slobodno može da zaboravi na nju i sina, napominjući da otac nijednom nije pitao za svoje dete, a zbog svega se i njeno zdravlje pogoršalo. Smršala je 10 kilograma i konstantno bila na infuziji. Ubrzo se u sve umešala i Tomina majka, koja je iznosila brojne na optužbe na snajin račun, a Nadežda joj je uzvratila još težim rečima, te je izjavila da je njena svekrva zaljubljena u svog sina. Usledile su pretnje tužbom, kako Nadežda kaže, pretio joj je i Tomin brat i sve je otišlo toliko predaleko da je Biljićeva morala da uđe u rijaliti.

Kako je navela u Zadrugu je ušla kako bi „oprala ljagu sa sebe“, a Tomu je obavestila da im sin više ne koristi sondu i da ga čuvaju njeni roditelji. Po ulasku u rijaliti, Nadežda se svađala sa Tomom, koji je do tada raskinuo sa svojom devojkom Paulom. I kada se svima činilo da će par do kraja rijalitia biti na ratnoj nozi, oni su sve šokirali svojim potezom. Pomirili su se i još na sve to, opušteno ćaskaju sa Paulom, što je mnoge navelo na to da pomisle da je u pitanju dogovor između Nadežde i Tome. Dani im prolaze tako što se svađaju, pa opet mire, ali ipak opstaju zajedno. Imamo osećaj da prava bura između ovog para, tek sledi u 2021.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Iva Grgurić

POBEDA IVE GRGURIĆ

Iva Grgurić, devojka iz Hrvatske, koja je potpuno anomnima ušla u treću sezonu Zadruge, došla je do prvog mesta. Iva je u početku rijalitija bila skoro neprimetna, sve dok nisu isplivale neke tajne iz njenog privatnog života. Naime, Iva je živel u domu duplo starijeg čoveka, koji ju je tretirao kraljicu, ali ju je zato, kako je ona navela, psihički maltretirao, te je proverovao gde se kreće, s kim priča i ograničavao izlazak iz kuće.

Da stvar bude gora, Ivu je njena majka posavetovala da ostane u domu bogataša, nagoveštavajući da „neke stvari moraju da se istrpe za bolje sutra“. Urzo su u Zadruzi počela nagađanja da li je Iva imala seksualne odnose sa ovim čovekom, što je Iva oštro demantovala i briznula u plač kada joj ovaj teret nameću na leđa. Iva se nekako suočila sa ovim tvrdnjama i nastavila da kroči svoj put u rijalitiju, te je uplovila u vezu sa Filipom Đukićem, što je definitivno doprinelo sve većem broju fanova. Ipak, njena pobeda u Zadruzi je ogromno izneanđenje, jer nikada nije važila za favorita, te su se kao mogućeg pobednika pominjali Anbela Atijas, Marko Miljković ili Mensur Ajdarpašić.

Pobeda je odnela Iva i tako ostavila gleaoce bez teksta. Naravno, odmah su počela nagađanja da je pobeda nameštena, kao i za svakog pobednika, ali pretpostavlja se da Iva može da zahvali na pobedi Anabeli Atijas, koja je posle osvojenog četvrtog mesta, apelovala na svoje fanove da glasaju za Ivu i tako pobedi svoj rivala Marka Miljkovića, koji je svakako imao ogromno glasačko telo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica Putniković i Maja Marković

UDES U SPOLJNOM SVETU, PA PREVARA

Već na samom početku četvrte sezone desili su se neočekivani obrti, pa je jednoj od učesnika Maji Marković javljeno da je njen dečko Jovica Putniković doživeo udes. Ona je odnah napustila rijaliti i ostavial sve u šoku. Jovica je inače učesnik druge sezone, te je nekim od učesnika bilo jop veći šok kada su čuli ovu nemilu vest, Markovićeva se vratila posle nekoliko sati i rekla svima da je njen verenik živ, ali da ima prelom kičme.

Maja je nakon toga bila povučena i čekala dobre vesti o Joci, a društvo joj je pravio cimer Alen Hadrović. Učesnici rijalitija primetili su da se između Maje i Alena dešava nešto čudno, te da je on konstantno ljubi, te su pomislili kako su njegove namere više od prijateljskih. I bili su u pravu, Alenu se svidela Maja i želeo ju je za sebe, čak je izjavio da ga ne zanima „taj čovek“ koji čeka Maju.

Ali, emocije je osetila i Maja, koja je ubrzo i pala na Hadrovićev šarm i izjavila pred svima kako je njen verenik više ne zanima, kao i da je odavno prestala da oseća bilo kakvu emociju prema njemu i zgrozila sve. Nakon ovoga i Joca se probudio iz kome, ali će ostati u bolnici bez preloma kičme, a Maji je poručio da ga zaboravi i objavio javnošću da je on taj koji je prihvatio njenog sina kao da je njegov, finansirao je i čak „kupio nove zube“. Prašina oko ovog ljubavnog trougla se malo slegla, a Maja i Alen su i dalje u vezi, sa manjim pauzama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić

DISKVALIFIKACIJA ZBOG KLEVETE

Zadruga 4 po mnogo tome je ostala upamćena, ali postoji jedna stvar koja je izdvaja od ostalih. Naime, tokom karantinskih dana jedna od učesnica je izbačena zbog klevete na račun koje koja joj je dala prostor u udarnom terminu na najjačoj produkciji.

U pitanju je Marijana Zonjić, a njen razgovor sa Ivom Grgurić u toku žurke ispratila je i produkcija, iako je ona mislila da je niko nije čuo. U pitanju je trač da se učesnici drogiraju svakog utorka na žurki i da im to čak dozvoljava produkcija.

Sledeći dan stiglo je pismo o Marijaninoj diskvalifikaciji zbog gnusnih laži na račun čelnika kuće, a pored toga moraće TV Pinku da plati kaznu od 50.000 evra. Kažnjena je i Iva Grgurić, koja je ostala u rijalitiju, a njena kazna prema ugovoru iznosila je 10.000 evra. Marijana je napustila rijaliti, a nakon što se malo sabrala obišla je sve pripadnike medija i optužila Ivu da je trač potekao ušpravo od nje i da joj je smestila. Inače, zanimljivo je da je Iva, kao što smo već naveli, pobedila u četvrtoj sezoni Zadruge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

VEZE MAJE MARINKOVIĆ I MARKA JANJUŠEVIĆA JANJUŠA

Afera „Kija, Sloba i Luna“ ponovila se i u trećoj sezoni, samo ovoga puta su „junaci“ bili Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković i Janjuševa žena Ena. Bračni par Janjušević imaju i ćerkicu, te je samim tim veza Maje i Janjuša naišla na velika ospšoravanja.

Sve je počelo sa priajteljskim odnosima i zapravo nikome nije ni jasno kada su njih dvoje uplovili u vezu, jer je Janjuš bio izričit kada ga pitaju za odnos sa Majom da su njh dvoje samo prijatelji, te je umeo nekada i da zaurla na cimere iz Zadruge, govoreći im da spletkare i vide nešto čega nema. Ipak, Marinkovićeva nije mogla dugo da ćuti, te nezadovoljna što joj ne posvećuje pažnju, Maja je rešial da raskrinka Janjuša i objavila da su se nekoliko puta poljubili.

Uprkos tome, Janjuš je i dalje poricao vezu sa Majom iporučivao joj da je bolesn i da umišlja stvari, a onda se pojavio i snimak njihovog intimnog odnosa i onda je sve bilo jasno. Janjuš je upao u depresiju jer mu je jasno da ga je žena posle ovoga ostavila, te je nastavio vezu sa Majom. Usledile su žestoke akcije u krevetu, ali i svađe, gde je Maja pokazala svoju posesivnu stranu, pa su gledaoci imali priliku da vide njene nervne slomove koje ne mogu da se opišu.

Po izlasku rijalitija, njih dvoje su se udaljili, jer Majin otac nije odobravao njenu vezu sa Janjušem, a on je pokušao da izgladi odnos sa suprugom. Ipak, razveo se od žene, ali, kako je on naveo, ostao je u dobrim odnosima s njom. Tog dana kada je pozirao sa suprugom koja mu je sada prijateljica, Maja je udarila kontru, te je objavila snimke iz svog stana sa Janjupem, fotke iz kreveta kako bi se narod uverio da njih dvoje nikada nisu ni raskidali.

Foto: Privatna arhiva

Besna zbog svega, optužil ga je i za fizičko zlostavljanje, što se kasnije ispostavilo da nije istina, već su se, kako je rekla, oboje sporečkali i gurali po stanu. Janjuš je krajem 2020. Ponovo ušao u Zadrugu, a za njim i Maja, te se ponovo nastavilo sve iz treće sezone. Malo su u ljubavi, amlo u svađi, tu su i nervni slomovi, pa ostaje da vidimo ako će se njihova veza teći.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tuča Mikija i Vladimira

TUČA MIKIJA ĐURIČIĆA I VLADIMIRA TOMOVIĆA

Miki Đuričić i Vladimir Tomović opasni su rijaliti igrači, obojica poznata po prekoj naravi i fizičkim okršajima sa svojim cimerima, ne znam se ni broj koliko ih je bilo. Ipak, nikada se nisu sukobili za vreme koje su proveli u rijalitiju, a niko nije mogao ni da pretpostavi da će to biti ovako skandalozno.

Naime, obična prepirka i dobacivanje prerasli su u najveću tuču istoriji rijaliti šou programa. Sve je počelo kada je Vladimir vređao učesnika Zadruge, Frana Pujasa, koji je istetoviran i koji na svom licu čak ima istetovirane tri šestice, za koje se zna da su satanistički znaci, a Miki je stao u cimerovu stranu govoreći da je on takav istetoviran možda i boji čovek od većine u rijalitiju. Počele se i rasprave o veri i crkvi i sve je otišlo toliko predaleko da su se Miki i Vladimir sukobili, ali te večeri nije došlo do fizičkog kontakta zahvaljujući obezbeđenju produkcije.

Narednog dana, njih ponovo su se posvađali i tada je nastao lom. Miki je nasrnuo na Vladimira i oborio ga na pod, a Tomović se nekako oslobodio i uzvratio cimeru pesnicama. Nastala je vriska, cimeri su skočili da ih razdvoje i taman kada su mislili da se situacija smirila desio se još brutalniji okršaj u dvorištu. Tomovič je potršao ka Mikiju, šutnuo ga i oborio na pod.

Njihova tuča je bila poprilično uznemirijuća i cimeru su na jedvite jade uspeli da ih razdvoje. Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa sa obaveštenjem da je Miki diskvalifikovan iz rijalitija, jer je prvi nasrnuo na Vladimira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gojko

31.12.2020 11:37

Šou i šok nisu slični. Nigde scenarija da bi ovo bilo šou. Nigde režisera za prenos iz Zadruge. Amateri bi bolje režirali i prenosili stanje u Zadruzi. Uključe kameru na nekoliko pušača i legnu da spavaju. Eto to je takva režija.