Ljubavnica udarila na ženu! Paula potkačila Biljićevu: Toma mi je rekao da mu se Nadežda gadi!

Autor:

Zadruga

23.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin otkrila šokantne stvari koje joj je Toma Panić pričao ispod pokrivača, a tiču se majke njegovog sina Nadežde Biljić.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Paula Hublin

U Beloj kući bila je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a zadrugari su komentarisali odnos Nadežde Biljić i Tome Panića. Paula Hublin, Tomina bivša ljubavnica, obračunala se javno s pevačicom i otkrila da ju je maneken pozvao da je posle rijalitija odvede u kuću njegovog oca u Svilajnac.

Paula: Ja sam Tomi rekla da nikada ne bih živela u njegovom stanju, on mi je rekao da ćemo ići kod njegovog oca da živimo.

Nadežda: Jesi li je zvao da ide da živi kod tvog oca? Ja ću da se pokupim, idem kući, radi šta hoćeš, da odem u Lazu, da se zatvorim, da ti mama traži DNK javno, uzmi dete i je*i me do kraja života! Da ti zoveš svoju devojku koju znaš dva meseca da dođe i da živi kod tvog oca, a iz te kuće smo izašli zajedno, ispratili smo se i rekli jedno drugom: "Volim te", rastali smo se samo s postporođajnom depresijom.

Paula: Rekao mi je da mu se ne sviđa njen miris, da se ne kupa, da nemaju seks, da je bio loš, da su slučajno napravili dete, da ona pije, da mu pravi dramu, da mu se ništa ne dopada kod nje.

RepublikaFoto: Printscreen
Nadežda Biljić

Nadežda: Sad ti se kunem u sve, gotovo je.

Paula: Rekao je da je ostao s tobom jer mu je njegova majka to rekla.

Nadežda: Pošto ti smeta moj miris, moja pi*ka i ostalo, je*o me dan kada sam te upoznala i kada sam počela s tobom da živim, za mene si od ovog trenutka mrtav čovek! Juče sam videla pogled kako skidaš Paulu od glave do pete, ona meni nije kriva ništa. Ona je slobodna devojka. Ti si pljuvao majku svog deteta, slušala sam te kako si pričao o njemu, kao da si ga ti rodio. Ja sam očigledno za Lazu. Ali slušaj me, nećeš me više nikada čuti, ja mogu i na podu da spavam, izađi mi iz kreveta. Nikad više mi se nećeš obratiti, sem preko suda, satreću vas. Moj otac je plakao pre nego što sam ušla jer me je gledao kako propadam, ja sam zbog tebe izgubila sve u životu, ti se i dalje kurčiš i daješ mi lažnu nadu. Pre svega, nikada mi nisi bio prijatelj, uvek je bila galama, nikad lepa reč. Treba da klečiš i da me moliš. Plakao si za Paulom, a ne za detetom.

RepublikaFoto: instagram.com/iamtomapanic
Nadežda i Toma

Paula: Rekao je da nikada nije rekao da te voli, da jedino kada je to rekao, jeste kada je odlazio u rijaliti.

Nakon ovako skandaloznih reči Nadežda je pljunula Tomu u lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading