POČELA SPEKTAKULARNA SEZONA NAJGLEDANIJEG RIJALITIJA NA BALKANU: Najpoznatije rijaliti-zvezde ušle u "Zadrugu 4"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" počela je sinoć na TV Pink.

RepublikaFoto: Promo
Zadruga 4

Spektakularno otvaranje nove sezone pratio je milionski auditorijum širom regiona, a zvezde koje su se uselile u Imaginarijum držaće gledaocima pažnju narednih deset meseci.

Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Miljana i Marija Kulić, Lazar Čolić Zola, Jovana Tomić Matora samo su neke od rijaliti-zvezda koje će praviti šou u Beloj kući, a sudeći po tome šta smo od njih navikli da vidimo, ova sezona biće uzbudljivija od svih do sada.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja je donela 50 novih, intrigantnih učesnika, nove zadatke i potpuno novu "Zadrugu". Kao i za prethodne tri sezone, i za "Zadrugu 4" obezbeđena je najbolja tehnologija, koja će gledaocima omogućiti da uživaju u šouu. Nove učesnike pratiće 150 kamera, tri spajder-sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignućima gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom "Zadruge 4" gledaoci će moći, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, da prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u "Zadruzi".

RepublikaFoto: Promo
Zadruga 4

Najočekivaniji učesnik rijalitija, još od "Farme 6", bio je Kristijan Golubović, koji je nakon što je odslužio zatvorsku kaznu sklopio ugovor sa čelnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem i sinoć ušao u Imaginarijum. On se pred ulazak u takmičenje osvrnuo na rat koji u medijima vodi sa Stanijom Dobrojević, a kako će uskoro, kada i ona uđe u rijaliti, biti zajedno u istom prostoru, najavio je da će je javno dokrajčiti.

- Stanija, Sranija! Lupeta gluposti, a na kraju priče cvileće i moliće za milost. Kao i svi koji su ikada pljuvali mene i moju porodicu. Samo bih voleo da je pitate da li je odgovorila na pitanja novinara pred detektorom laži, a ja ću odgovoriti na pitanje bilo koga, i to pred milionskim auditorijumom - rekao je Kristijan.

RepublikaFoto: Promo
Zadruga 4

Kako je u lajv uključenju pred ulazak u karantin izjavio: "Rado bih joj polomio vilicu, ali da nemam vremena" Stanija mu je odgovorila putem Instagrama.

- Evo ga Kikiriki mafija. Nemaš muda da pretiš tamo gde treba, pravim mangupima i kriminalcima, pa si spao na to da pretiš devojkama i rijaliti-učesnicima i tako zarađuješ, debilu! Al' si veliki mangup u pm što hoćeš ženi jednoj da polomiš vilicu. Kad smo kod emocija, ista si šifra kao Vladimir Tomović. Samo što je Tomke na kraju ispao šmeker, pa javno priznao da me je pljuvao dok me je najviše voleo. A ti si primerak retarda koji je drkao na mene pet godina u zatvoru. I dalje si opsednut sa mnom i zato me pljuješ na sva usta - poručila je Stanija.

Kako će izgledati njihov duel kada i Stanija uđe u "Zadrugu", saznaćemo uskoro.

Toma ostavio ženu i dete zbog rijalitija

Toma Panić ponovo je u Beloj kući nakon više od godinu dana pauze od prethodnog rijaliti-učešća u "Zadruzi 2". Zadrugar koji je u međuvremenu sa Nadeždom Biljić dobio sina Longa ponovo je ušao u rijaliti kako bi obezbedio sredstva za lagodan život porodice. Pred odlazak u karantin obratio se sinu rečima:
- Biće ovo dug period za nas dvoje, ali ti si moj borac, a ja tvoj! Moj mali Long, budi dobar, kao što i jesi, i slušaj svoju mamu i čuvaj je. Nadežda je pružila suprugu podršku, te ga je u rijaliti ispratila rečima: -
Ljubavice moj, ponosna sam na tebe što si skupio snage i svesno ušao u "Zadrugu", ostavljajući mene i Longa, znam da ti neće biti lako, ali znaš da sam ja tu i da te čekamo beba i ja.

Švaler žene od Sultana traži devojku

Kenan Tahirović, maneken iz spota "Žena od sultana" pevačice Tijane Milentijević, ušao je u četvrtu sezonu rijaliti-programa "Zadruga". On dolazi iz Sarajeva i bavi se modelingom, glumom i influensingom.

Kao motiv ulaska u "Zadrugu" naveo je novo životno iskustvo, ali i želju da ubedi sve da nije švaler, kao što je bio u spotu za pesmu "Žena od sultana". Trenutno nema devojku, ali to ne znači da je neće naći u Beloj kući, što je i potvrdio pred ulazak.

- Slobodan sam i priželjkujem romansu. Mnogo devojaka ulazi, nadam se da ću pronaći odgovarajuću za sebe.

Ša: Ima dosta seksi cica, teško je ostati imun

Nenad Alekić Ša je jedan od novih učesnika "Zadruge 4", a on je od samog starta žestoko krenuo. Iako je više puta napomenuo da mu je teško što je ženu ostavio kod kuće, s druge strane, priznaje da mu neće biti lako među silikonskim damama.

- Moja Ivana zna da samo nju volim i da me nijedna druga ne zanima. Prošli put mi je opalila šamar kada sam izašao iz rijalitija jer sam se dopisivao sa jednom devojkom. Pokušaću da budem maksimalno fer i prema njoj i prema sebi. Mada, moram da priznam da ima dosta seksi cica, teško je ostati imun - rekao je reper.

Vuk Mob: Razotkriću estradu

Reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob ušao je u "Zadrugu 4", a napolju ostavio trudnu devojku, koja je inače njegova najveća podrška. Tražio je u stilu velike zvezde posebne uslove, što mu je produkcija i obezbedila.

- Svesno sam ušao u rijaliti i smatram da sam uradio pravi potez. Moja Olivera zna da ja samo nju volim i da me ove starlete koje su u rijalitiju ne interesuju. Svašta imam da kažem, bukvalno ću razotkriti estradu, ali polako, dani su pred nama. Tražio sam posebne uslove u smislu da želim svake nedelje da se čujem sa verenicom, i to će mi biti ispunjeno.

Lazićeve bivše Žana i Lili najveće protivnice

Bivše devojke Darka Lazića Ljiljana Stevanović Lili i Žana Maliković nimalo se ne podnose i od samo starta su pokazale netrpeljivost jedna prema drugoj.

Da li je to zbog činjenice da su obe imale avanturu sa Lazićem ili nešto drugo, otkriće se vrlo brzo u Beloj kući.

Erina rođaka: Ne smeta mi što me zovu robijašicom

Snežana Ojdanić, koja je otkrila da je bila u zatvoru u Grčkoj, jedna je od veoma zanimljivih ličnosti koje su ušle u Belu kuću. Ona je rođaka narodnog pevača Ere Ojdanića i istakla je da ne preza ni od čega i da bi volela da pobedi. - Tačno je da sam bila u zatvoru u Grčkoj, ali to nije ništa u odnosu na ono što ja krijem. Svakako će moja priča sve ostaviti bez daha. Ne smeta mi što me zovu robijašicom jer to i jesam. Ne zanima me ko me podržava, ko ne. Znam da ću biti u finalu - kaže Snežana.

Anđelo: Voleo bih da smuvam Staniju

Bivši dečko Teodore Džehverović Anđelo Ranković ušao je u rijaliti, kako i sam kaže, spremniji nego ikada za novu ljubav. Bez imalo zadrške je priznao na koga je bacio oko.

- Nemam devojku i ulazim da se dobro provedem. Iskren da budem, nisam obraćao pažnju na cice koje će se takmičiti u ovoj sezoni, ali svakako mogu da kažem da je Stanija najzgodnija devojka i da mi se jako dopada. Voleo bih da mogu da je smuvam - rekao je maneken.

Svingerski par spreman za akciju

Borbi za glavnu nagradu priključio se i svingerski par Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele, koji je obećao da će zagrejati atmosferu u Beloj kući!

Anja ima gomilu pratilaca na Instagramu, obožava da pokazuje guzu, a njih dvoje menjaju partnere i vole trojke. Obećali su da će se potruditi da u rijalitiju nađu devojku ili par koji bi im se pridružili u akciji.

Miki: Dobio bih izliv sperme na mozak da nisam kresnuo Suzanu

Miki Đuričić, koji je u rijaliti ušao kao novopečeni tata, spreman da za svoje dete osvoji glavnu nagradu, pred ulazak u Imaginarijum osvrnuo se na vezu sa Suzanom Perović, koju je imao u drugoj sezoni. - Ulazim kako solo iako me kod kuće čeka devojka, s kojom imam dete. Teško je u rijalitiju bez seksa, shvatite, ljudi, ipak je to deset meseci. Da nisam bio sa Suzanom, imao seks, dobio bih izliv sperme na mozak. Ipak sam muškarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

08.09.2020 17:59

Anonimac do anonimca. Kriminalac do kriminalca. Starleta do starlete. Nigde normalnog i školovanog sveta, kao da takvi ne postoje u Srbiji i okolnim državama.