(FOTO) PROCURILA FOTKA: Evo sa kim je Ivana Krunić provela noć nakon raskida sa Banetom, IZRADILA GA KO MAJMUNA!

Autor: alo

Zadruga

30.04.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić uživo je, putem video poziva, raskinula svoju vezu sa Banetom Čolakom, iako je po izlasku pričala kako želi da nastavi romansu sa njim. Ona sada živi punim plućima, a druži se i sa bivšim cimerima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Bane

Tako je ona noć provela kod Filipa Reljića, a svi su se pitali da li je on uticao na to što je ona raskinula sa Banetom.

- Filip je generalno jedan od mojih prijatelja koji nisu bili za tu vezu, ali nije uticao na moju odluku. Uticali su isključivo klipovi koje sam pregledala i Banetove laži za koje sam saznala - rekla je ona i dodala otkud to da se vidi sa njim i Kendijem:

- Dugo se nismo videli i želeli smo da nadoknadimo izgubljeno vreme. Dobru žurku smo napravili Sara Reljić, Filip, Kendi i ja. Shvatili smo da nije čudno što sam unutra njih doživela kao svoje prijatelje, oni su jako dobri i vaspitani momci. Pravi su prijatelji i mnogo ih volim. Malo su luđi ovako nego u rijalitiju, ali što se mene tiče, to mi odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤ @thecandyo @ivanakrunic ?

A post shared by Stefan Kandić? (@the_candyo) on Apr 15, 2020 at 12:37pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading