Ona večeras odlučuje o Luninoj sudbini: Svi čekaju reakciju Đoganijeve!

Autor:

Zadruga

23.12.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani, rešila je da da sve od sebe večeras na "Zadrugoviziji", jer joj je želja da se u buduće bavi pevanjem, međutim, u žiriju ove manifestacije će sedeti njena bivša drugarica Teodora Džehverović sa kojom Đoganijeva nije u dobrim odnosima!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime, njih dve su se družile u prvoj sezoni rijalitija koji se emituje na televizi Pink, sve dok Luna nije Drvetu mudrosti otkrila Teodorinu tajnu, nakon čega su se najbolje drugarice u potpunosti otuđile jedna od druge.

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Teodora Džehverović

Iako, su posle finala ostale u korektnim odnosima, najnoviji sukob ove dve lepotice desio se kada je Džehverovićeva nastupala na žurki u "Zadruzi 2" i gotovo se nije javila Đoganijevoj, što je blogerku isprovociralo do te mere da je narednih dana pričala samo o tom događaju.

Kako će se blogerka osećati kada bude videla svoju bivšu prijateljicu u ulozi žirija na "Zadrugoviziji" ostaje nam da vidimo, mada mnogi tvrde da joj neće biti svejedno to što je njena sudbina ove večeri u  Teodorinim rukama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lilihip

24.12.2018 08:25

Toliko je svi guraju da to nije normalno. Jedna Lunjara sa kreštavim glasom da bude pevaljka. Pa zar je moguće da ZLATA dobije toliko manje bodova od žirija, novinara!

Odgovori 18 3
Dušan

25.12.2018 11:54

Nemam ništa protiv Lune, ali ovo je velika prevara, uz pomoć tonskih majstora u režiji njen glas su korigovali. Jednostavno su promenili modulaciju glasa. Pažljivo slušajte pa će vam biti jasno. Čak su nasnimljeni i prateći vokali, kojih nema na originalnoj matrici.

Dejan

05.01.2019 16:20

Luna lepotice, samoglavu gore. Svetski izgledaš.Staljing jeodličan. Pevaš pa ubijaš. Svi ljubomorci neka jpčuknu. Mogu samo da te ne vole. Tvoja armija je uz tbeisvakim danom je sve veća.Idemooooooooooooooo izgledaš kao bomba.... Nema kote ne bi pčoželeoi...