Zoran u rijalitiju viđa ćerku Janu!

Autor: Srpski telegraf

Zadruga

10.08.2017

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga", koji će se od 6. septembra emitovati na TV Pink, već je privukao ogromnu pažnju javnosti, a među prvim potvrđenim učesnicima impresivnog TV šoua nalazi se kompozitor Zoran Marjanović. Kako saznajemo, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene imao je poseban uslov za produkciju, da svakodnevno viđa ćerku Janu, što je produkcija odmah prihvatila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanoviić postavio uslove za ulazak u "Zadrugu"

Naime, Marjanović je prihvatio ponudu da uđe u najzahtevniji TV format na našim prostorima tek kada je bio siguran da će ćerkicu moći da viđa svakog dana.

- Zoranu se ponuda da uđe u rijaliti odmah svidela. Hoće da ga ljudi bolje upoznaju i da uvide da on nije ubica niti nasilnik, već običan čovek. Međutim, čim je shvatio da to znači da će se odvojiti od ćerkice, odmah je promenio mišljenje. Nakon što je ostala bez majke, mala Jana je najviše vremena provela sa ocem i baš se vezala za njega, te je logično što on ne želi da se na neki period potpuno odvoji od nje - započeo je izvor blizak kompozitoru i dodao:

- Objasnio je produkciji u čemu je problem i rekao da će u "Zadrugu" ući samo ako mu dozvole da svakog dana viđa ćerku. Čelnici Pinka su mu to odobrili, tako da je ugovor sklopljen. Zoran će se od 6. septembra sa ostalim učesnicima takmičiti i pokušati da osvoji jednu od tri glavne nagrade, a mala Jana će, pored toga što će tatu gledati na TV, moći i uživo da ga vidi - zaključio je izvor.

Inače, rijaliti "Zadruga" zaintrigirao je ceo region, a kako je Srpski telegraf već pisao, iznenađenja koja Željko Mitrović, čelnik ružičaste televizije, priprema za gledaoce do sada nisu viđena na ovim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading