NAJSKUPLJE VIP TRANSFORMACIJE: Šokiraće vas Niki Minaž (FOTO PRE I POSLE)

Autor:

Zabava

10.08.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da glumci i pevači zavise i od svog izgleda, pa ne čudi što je većina slavnih holivudskih faca potrošila na desetine hiljada dolara na plastične operacije i "čudesne injekcije" za podmađivanje.

Republika

Foto: facebook.com/Surgery Seven

Kortni Koks je skoro potpuno promenila lični opis

Plastična hirurgija je javna tajna u Holivudu i gotovo da nema slavne ličnosti da se nije podvrgnula nekoj estetskoj intervenciji.

Neki od njih ponosno priznaju svoje korekcije, dok se neki strastveno trude da sakriju tu činjenicu. Ipak, fotografije su neumoljive i mogu da služe kao dokaz da su im veće usne, grudi, manji nos ili šira brada...

I dok je više nego očigledno da su menjali lični opis, stručnjaci analiziraju i otkrivaju koliko su para određeni glumci i pevači potrošili na "ulepšavanje". 

Donatela Verasaće – $25.000

Donatela je veliko ime u modnom svetu, a samim tim i vlasnica velikog bogatstva pa joj nije bio problem da odvoji veliku svotu novca na operacije i korekcije. Procenjuje se da vredi 200 miliona dolara, a 25,000 dolara je potrošila na botaks, tretmane laserom i filere. Ne samo što ne može da sakrije korekcije, već ni ne pokušava, pa je poznata po izjavi:

- Ne verujem u potpuno prirodnu ženu.

Miki Rurk - $36.000

Miki ima uspešnu glumačku i boksersku karijeru. Imao je glavnu ulogu u mnogim filmovima što je možda i učinilo da postane opsednut plastičnim operacijama i korekcijama na licu. Do sada je imao čak šest fejsliftinga, operaciju nosa, a to ga je koštalo 36.000 dolara.

Kejtlin Džener - $5 miliona

Kejtlin Džener je bila velika priča sa naslovne strane pre par godina kada je operacijama promenila pol. Ova avantura koja je podrazumevala rinoplastiku, lasersko uklanjanje dlaka, ugradnju silikonskih grudi, kao i brojne druge procedure ju je koštala pet miliona dolara.

 

Tom Džons – $46.000

Pevač Tom Džons ima višedecenijsku uspešnu karijeru i njemu zaista promena opisa ličnog opisa nije bila potrebna. Međutim, on je imao nekoliko intervencija na licu kako bi sačuvao svoj izgled tokom 50 godina koliko je na sceni. Navodno, na to je potrošio oko 46.000 dolara.

Kris Džener – $1 milion

Kris Džener je glava iliti matrijarhat porodice Kardašijan, koja je poznata po svom afinitetu ka kozmetičkim procedurama. Procenjuje se da je Kris potrošila oko milion dolara tokom godina kako bi zadržala mladalački izgled. Imala je operaciju grudi, nosa, botoks, kao i dentalne korekcije.

Demi Mur - $400.000

Demi je bila najplaćenija glumica na svetu u trenutku kada se pojavila u filmu "Striptiz", jer je dobila 12,5 miliona dolara. Zato nije čudno što je imala da potroši 400.000 dolara na plastične operacije da bi sačuvala svoj mladalački izgled. Pretpostavlja se da je imala zatezanje lica i da je uvećala obraze. 

 

Džoan Rivers – $99.000

Džoan je bila jedna od najvećih komičarki svih vremena i nikada se nije plašila da kaže ono što joj je na pameti. Tako je bila iskrena i kada su plastične intervenicije u pitanju. Priznala je da je imala 348 manjih kozmetičkih intervencija na svom telu.

Šeron Ozburn – $160.000

Šeron je dospela u žižu javnosti kada se udala za Ozija Ozburna, odnosno kasnije kada je emitovan njihov porodični rijaliti šou. Ona je otvoreno priznala da je imala kozmetičke intervencije na licu, što je više nego očigledno:

- Imala sam liposukciju na vratu i podizanje. podizala sam grudi, izvučeno mi je salo iz ruku i zategla sam stomak. Podigla sam guzu i ubacila implante, a i noge sam zategla. Sve je to koštalo 160.000 dolara i vredelo je svaku paru.

Kim Kardašian – $16,500

Kim je kraljica rijaliti programa i gotovo je nemoguće da nam promakne koliko se poromenila od prvog pojavljivanja u javnosti. U isto vreme, ona je potpuno otvorena sa svojim fanovima i priznaje da je imala tretmane botoksom, dok se šuška da je imala i operaciju nosa, kao i da je povećala usne.

Majkl Džekson – $1 million

Majkl Džekson je svakako jedan od najvećih muzičara i izvođača svih vremena, ali je ujedno i simbol za plastične operacije. On je inače bolovao od viltiliga, bolesti kože koja gubi pigmentaciju, pa je jedan od prvih procedura koje je imao bilo posvetljivanje kože kako ne bi imao fleke. Ipak, promena boje kože je gotovo minorna u odnosu na broj operacija i izmena koje je imao na licu, na kome je poseban problem pravio nos koji je u jednom trenutku gotovo otpao.

Šer – $750,000

Još od šezdesetih godina prošlog veka Šer je na vrhu muzičke scene, a za to vreme je imala više intervencija na sebi da bi zadržala atraktivan izgled. Ona ne krije očigledne promene na svom licu, uključujući botoks, zatezanje kapaka, operaciju nosa i uvećanje grudi.

Niki Minaž – $31.200

Niki Minaž možda nije potrošila najviše para na operacije, ali je promena svakako jedna od najvećih. Jedna od najuspešnijih reperki sveta je počela da menja svoj izgled zajedno sa rastom svoje slave. Do sada je bila na posvetljivanju kože koje ju je koštalo oko 1.000 dolara. Zatim, ugradila je implante u guzu što je navodno platila 5.000 dolara, a sve intervencije zajedno su koštale oko 31.200 dolara.

Doli Parton – $25.000

Doli Parton, poznata američka kantri pevačica, oduvek je bila za plastične operacije:

- Svi koji imaju para i želju da se operišu, trebalo bi da pronađu dobrog doktora i to da urade - kaže Doli koje je ugradila silikone u grudi, liposukciju brade, ali i intervencije oko očiju, a sada kaže da redovno ubrizgava botoks i filere.

 

Kajli Džener – $2 milliona

Kajli Džener je sada poznata po svojoj kozmetici, a dok nije povećala usne, bila je jedna od manje poznatih sestra porodice Kardašijan. Sada se može reći da je potpuno promenila izgled, pa se spekuliše da je, osim usana, ugradila implante u guzu, uvećala grudi, stavila filere, a sve korekcije su je koštale oko dva miliona dolara.

 

Pamela Anderson – $10,500

Pamela Anderson i njene bujene grudi su postale svetski slavne preko serije "Čuvari plaže". To joj je omogućilo da se kasnije pojavi na naslovnoj Plejboja, kao i u mnogim filmovima. 

 

Meg Rajan – $12.000

Glumica Meg Rajan decenijama osvaja simpatije ljudi preko filmskog platna, ali i postepeno menja svoj izgled. Ono što je očigledno je da je zatezala vrat, kao i brojne injekcije filera i botoksa.

 

 

Tara Rid –  $9,500

Tara Rid je priznala da je imala nekoliko intervencija na izmeni svog ličnog opisa, uključujući zatezanje stomaka koji joj je uništio kožu. Srećom, 2009. je rekla kako je uspela da reši i taj problem.

 

Tori Speling – $13,000

Glumica Tori Speling je priznala da je ugradila implante u grudi, ali to ne bi radila ponovo.

- Ugradila sam ih u ranim dvadesetima, ali da sam znala da postoji mogućnost da će da utiče na dojenje, odnosno proizvodnju mleka, nikada to ne bih uradila.

 

 

Kortni Koks – nepoznato

Glumica Kortni Koks se proslavila ulogom Monike Geler u seriji "Prijatelji", od kada se njen izgled znatno promenio. Očigledno je imala više kozmetičkih korekcija na licu, a mnogi joj zameraju da je malo preterala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading