VODOLIJE SE INATE, OVNOVI SU PROBLEMATIČNI...: Znate li sve mane svog partnera? Evo šta zvezde kažu!

Autor:

Lifestyle

07.08.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovan voli pravi probleme čak i tamo gde ih nema, Devica će vas proveravati, Lav će se duriti ako ne dobija dovoljno pažnje, a Vodilija će se inatiti dok ne dobije ono što želi.

Foto: pixabay.com

 

Svaki znak Zodijaka ima svoje mane, ali da li znate baš sve vašeg partnera? Ukoliko niste sigurni, evo šta kažu zvezde.

Foto: pixabay.com

 

Ovan

S pripadnicima ovog znaka očekuje vas dosta problema. Oni vole da ih prave i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos, piše 24sata.hr.

Foto: pixabay.com

 

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Partnera muče ignorisanjem, glumom i glumljenjem da je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti jedino ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Foto: pixabay.com

 

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka su u vezama uvek više usresređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će provocirati ljubomoru. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Foto: pixabay.com

 

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što mogu da se uvrede gotovo na sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju posve bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvek mrze onog ko ih jako povredi. Za oproštaj ih treba dugo moliti.

Foto: pixabay.com

 

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju, pa često dramatiziraju do besvesti.

Foto: pixabay.com

 

Devica

Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu toliko grozni kao što su prema emotivnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora da bude onako kako su oni zamislili, a ako nije tako dure se danima. Skloni su proveravanju partnera i često su posesivni.

Foto: pixabay.com

 

Vaga

S njima partner teško može da zna na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu da promene stav i raspoloženje. Imaju ceo set pravila kako bi njihov partner trebalo da se ponaša, pa čak i oblači! Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu, pa se postavljaju kao pametnjakovići i savetnici.

Foto: pixabay.com

 

Škorpija

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu kako bi došli do svog cilja, a ako im stanete na žulj, napašće vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Foto: pixabay.com

 

Strelac

Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Foto: pixabay.com

 

Jarac

Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su da jako dobro skrivaju svoja osećanja i insistiraće na tome da problem nikad nije u njima.

Foto: pixabay.com

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljen. Obožavaju da se inate, ali često i glume inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada ne priznaju, a vraćaju trostruko.

Foto: pixabay.com

 

Ribe

Kako su svesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, tek radi reda. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu sa suzama u očima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading