SMATRAJU ZODIJAK TEŠKIM GLUPOSTIMA: Ova ČETIRI znaka NE veruju u horoskop i ODLUČNI su u tome!

Autor:

Lifestyle

09.08.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovanje u horoskop i odbacivanje bilo kakvih tvrdnji o osobinama pojedinog znaka upravo je jedna od osobina četiri horoskopska znaka koje niko ne može da ubedi da u astrologija ima "to nešto".

Republika

Foto: pixabay.com

 

Da budemo realni, milioni ljudi ne veruju u horoskop i misle da je on teška gluposti, ali najčešće su to ova četiri znaka.

Jarac

Jarčeve ćete teško ubediti da imaju osobine klasičnog jarca. On je tvrdoglav i često stoji na zemlji. Teško menja stav o bilo čemu, a rasprave o onom u šta se dovoljno ne razume odbija bez razmišljanja, navodi Index.

Devica

Device takođe mrze sve što nije naučno dokazano. One obožavaju analizu i detalje. Device teže savršenstvu i vrlo često su uverene da su savršene, stoga im ne odgovara da slušaju osobine svoj znaka koje se ne poklapaju sa njihovom slikom o samom sebi.

Blizanci

Kada im dobro ide i kad je ono što piše u horoskopu pozitivno, oni često veruju u astrologiju. Čim se pojavi nešto što im ne odgovara, oni odbacuju bilo kakvu mogućnost da u astrologiji ima bilo šta osim gluposti.

Bik

Bika ćete prepoznati po tome što ne veruje u astrologiju i govori da on, kao Bik, nema nijednu osobinu svog horoskopskog znaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading