PRORAČUNATE I ZLE: Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku zaobiđite u širokom luku!

Autor: Republika

Lifestyle

31.07.2021

07:15

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veoma su proračunate.

pixabay.com

 

 

Vole sve unapred da isplaniraju. Ne umeju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Celinu rastavljaju na najsitnije delove. Reč je o Devicama.

Device teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Vole da pričaju detaljno. Ne umeju da skrate priču. Ne vole da ih neko prekida u priči. To ih jako vređa.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neće zaboraviti. Setiće se šta ste im ružno uradili ili rekli pre 20 godina.

pixabay.com

 

 

Device su realisti. Ne umeju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svesni realnosti. Vole da uvek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama.

Razumne su i cene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Deluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Sa Devicom svako gubi. Niko ne može da je pobedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Device umeju jako da vole. Jedan su od najvernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepoverljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričaće, prenosi Alo.

Komentari (0)

Loading