PRORAČUNATE I ZLE: Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku zaobiđite u širokom luku!

Autor: Republika

Lifestyle

31.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veoma su proračunate.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Vole sve unapred da isplaniraju. Ne umeju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Celinu rastavljaju na najsitnije delove. Reč je o Devicama.

Device teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Vole da pričaju detaljno. Ne umeju da skrate priču. Ne vole da ih neko prekida u priči. To ih jako vređa.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neće zaboraviti. Setiće se šta ste im ružno uradili ili rekli pre 20 godina.

Foto: pixabay.com

 

 

Device su realisti. Ne umeju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svesni realnosti. Vole da uvek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama.

Razumne su i cene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Deluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Sa Devicom svako gubi. Niko ne može da je pobedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Device umeju jako da vole. Jedan su od najvernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepoverljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričaće, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading