PA, DOKLE VIŠE: Plaćaju OVOM portalu da objavljuju negativne tekstove o Novaku!

Autor:

Sport

09.08.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se napadi i kritike na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đokovič

Naime, srpski teniser se našao na meti napada jednog britanskog portala koji je za vrlo kratko vremen objavio nekoliko tekstova u kojem se negativno govori o Novaku.

Portal "Brinkwire" je u nedelju za sat vremena objavio četiri teksta u kojima se u negativnom kontekstu govori o prvom reketu sveta.

Takođe su, sa istog portala, u isto vreme su pustili i  pozitivan tekst o Rafaelu Nadalu, kako pruža podršku američkoj gimnastičarki Simon Bajls.

Podsetimo se, Đoković je na Olimpijskim igrama u Tokiju doživeo neuspeh. Pretrpeo je bolan poraz u polufinalu od Nemca Aleksandra Zvereva i tako propustio priliku da ove godine ostvari dugo sanjani san.

Novak je bes zbog propuštene prilike iskalio na meču za bronzu, protiv Španca Karenja-Busti. Njegovo bacanje i lomljenje reketa mnogi su iskoristili kako bi ga "oblatili".

Na britanskom portalu bavili su se njegovim ponašanjem na meču za bronzu i ponovo su Novakovu uopštenu priču o borbi sa pritiskom na terenu povezali sa slavnom američkom atletičarkom SImon Bajls, uprkos brojnim izvinjenjima upućenim srpskom asu zbog lažnih vesti.

Naravno, istakli su i kritike koje je Nadal uputio na Đokovićev račun zbog ponašanja u Tokiju.

 

 

Pomenuti portal je takođe pokrenuo negativnu kampanju protiv Novaka ne krije da objavljuje i plaćene tekstove.

- Mi verujemo da su novinarska saopštenja evoluirala. Zbog toga je 'Brinkwire' novo mesto za blogove, onlajn zajednicu, oglašivače, članove i sve zainteresovaneMi naplaćujemo PR agencijama, marketinškim agencijama i onima koji su u ovom poslu postavljanje vesti na naš sajt. Osnovani smo 2015. godine i nalazimo se u Velikoj Britaniji, dok su naši autori u Americi, Britaniji i Australiji - navodi se na njihovom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lavica

09.08.2021 12:38

NARAVNO DA SU PLACENI DA PISU NAJGORE O NOVAKU, VEROVATNO DOBIJAJU MNOGO PARA, ALI, TO CE SE VRATITI KAO BUMERANG SVAKOM OD NJIH.....SVE CE TO NAROD POZLATITI, SAMO ONI NEKA VREDJAJU I NEKA TERAJU HAJKU PROTIV NOVAKA, SVAKOM SE SVOJE VRATI, PA SE NADAM DA CE I NJIMA SVE TO DA SE OBIJE O GLAVU!!!!!!!