KONAČNO NEKO I RAFI DA ODBRUSI: Kako može Nadal da deli savete Đokoviću

Autor:

Sport

04.08.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Meknami uputio uputio oštre reči španskom teniseru Rafaelu Nadalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Imao je šta da mu kaže.

Španski teniser Rafael Nadal ove nedelje igra na Siti openu u Vašingtonu, u noći između srede i četvrtka ukrstiće reket sa Amerikancem Džekom Sokom.

Španac se po dolasku u Vašington osvrnuo na učešće Novaka Đokovića u Tokiju gde je posebno pričao o lomljenju reketa i bacanju istog na tribine.

Međutim, Pol Meknami, bivši direktor Australijan opena, smatra da je krajnje neobično to što je španski teniser kritikovao ponašanje Novaka Đokovića.

- Iznenađen sam da se Rafa uopšte upustio da odgovari i komentariše po tom pitanju. To nije po opštem kodu ponašanja među sportistima. Svi znamo da ste uvek na korak i sami od toga da padnete - kaže Meknami.

Australijanac kaže da je on "stara škola" i da ne razume često današnje igrače.

- Divim se Rafi, tako da me ovo baš zbunjuje. Krajnje je neobično, baš sam se iznenadio. Jedan veliki igrač da deli savete kolegi velikanu? To prvi vesti, ali nije idealno. Da se razumemo, divim se Rafinom ratničkom duhu. Kralj je šljake, podloge koju volim. Ipak, iznenađen sam da jedan igrač priča o ponašanju drugog. Zovite me starom školom, ali tako je -  zaključio je Meknami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading