ASTRO VODIČ ZA ŽENE: Šta tražite od muškarca i koji horoskopski znak vam najviše odgovara!

Autor: Republika

Lifestyle

09.08.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac Riba je daleko najsaosećajniji. On oseća ono što vi osećate, ako niste srećni, on je takođe nesrećan, gotovo je patološki nesposoban da bude neosetljiv. Ako, pak, volite seksualnu raznolikost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac rođen u znaku Blizanci pravi za vas. Ali ako morate da izaberete samo jednog - Škorpija je "Mr. Strast" celog zodijaka.

Foto: pixabay.com

 

Tražim vernog čoveka

Koji horoskopski znak je najverniji?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Bik je gotovo sigurno najverniji. Njegova vernost je toliko intenzivna da ponekad može biti pomalo zastrašujuća. Ali vezu sa muškarcem Bikom možete započeti samo ako ste i vi zastrašujuće verni, jer muškarac Bik vam skoro nikada neće oprostiti vaše neverstvo. Za manje lojalnog partnera, muškarac Rak je savršen. Sve dok mu budete ukazivali poštovanje i naklonost (i prema majci se dobro odnosili) on će vam biti posvećen. Lav je takođe poznat po lojalnosti. Međutim, ta lojalnost se može smanjiti ako ga ne podržavate u svemu što radi. On će to tumačiti kao nedostatak podrške, a u nekim slučajevima bi mu to moglo "dati dozvolu" da odluta. Muškarac Vaga znak je da će se najverovatnije oženiti iz pogrešnih razloga, a glavni među njima je bedan strah od usamljenosti. Ako morate da izaberete samo jednog: Bika - jer je vernost u srži njegove prirode.

Tražim muškarca na koga se mogu osloniti

Koji je horoskopski znak najpouzdaniji?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Ovan voli da sebe vidi kao viteza na belom konju. On voli situacije u kojima štedi stvari i to ga čini veoma srećnim. Muškarac Bik je pouzdan, ali samo ako mu je potpuno kristalno jasno o čemu se radi, a takođe može biti i malo spor za shvatiti, a ponekad i neosetljiv. Međutim, kad zna gde ga želite, kada i zašto, on će biti tamo. Iako ćete možda morati da mu napišete uputstva na poleđini ruke. Čovek Rak je, bez sumnje, najpouzdaniji. Njegova porodica je na prvom mestu i on svoje obaveze shvata veoma ozbiljno. Sve dok ste u dobrim odnosima sa njegovom majkom, nećete pronaći bolji kamen na koji biste se mogli osloniti od muškarca Raka. Ako pod !pouzdan“ mislite na "organizovan“, ne tražite dalje od muškarca Device. Pamtiće svaki važan datum i organizovaće svoj rad i lični život da se bolje prilagodi. Sigurno nikada niste čuli muškarca Devicu da kaže da je nešto zaboravio. Ako morate da izaberete samo jedno: Muški rak je pre svega najpouzdaniji znak.


Tražim nežnog muškarca

Koji je horoskopski znak najslađi i najnežniji?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Riba je daleko najsaosećajniji. On oseća ono što ti osećaš. Ako vi niste srećni, on je takođe nesrećan. On je gotovo patološki nesposoban da bude neosetljiv. Od svih znakova, muškarac Devica ceni dobrotu iznad svega. To je po njegovom mišljenju najvažnija ljudska osobina. Ta ljubaznost se odnosi na sve ljude koje sreće, ne samo na njegove prijatelje, partnera i porodicu. On zaista ne može da podnese bilo kakvu okrutnost. Ako morate da izaberete samo jednu: i Devica i Ribe biće prema vama neverovatno ljubazne i nežne. Ipak, muškarac Riba će možda biti malo potreban, pa ćemo morati da izaberemo - Devicu.

Tražim muškarca sa dobrim smislom za humor

Koji horoskopski znak ima najbolji smisao za humor?

Foto: pixabay.com

 

Od svih znakova zodijaka, čovek Lav najviše voli da se smeje. Ima vrlo suptilan osećaj zabave i rođen je sa sjajem u očima. Ako razmišljate o tome gde ćete to izvesti na prvom sastanku, ne možete pogrešiti ako to odnesete na stand up komediju. Lav se čitavog života ponašao kao da je na sceni. Ništa mu nije draže od zahvalne publike i on će učiniti sve da vas nasmeje. Naravno, ovo može postati malo zamorno nakon nekog vremena! Muškarac Vodolija je izuzetno veseo i neozbiljan. On može pronaći smešnu stranu u svemu. Ako morate da izaberete samo jedno: Muškarac rođen u znaku Lava će vas nasmejati do suza.

Tražim inteligentnog čoveka

Koji horoskopski znak je najinteligentniji?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Jarac će verovatno biti najobrazovaniji. Ovo nije nužno posledica prirodnog uma danog od Boga. Ovo je verovatno rezultat čiste odlučnosti. Muškarac Jarac ne voli da bude drugi u bilo čemu u životu, uključujući obrazovanje. Muškarac Jarac duboko brine o tome šta drugi ljudi misle, pa su mu sva slova koja stoje ispred njegovog imena od velike važnosti. Muškarac Devica će najverovatnije biti obrazovan i kulturan. Ako tražite nekoga sa kim možete razgovarati o filozofiji do ranih jutarnjih sati, ne tražite dalje. Muškarac Devica će imati citat za svaku priliku. Ako morate da izaberete samo jedno: Moraće da bude muškarac Devica. Njegov intelekt je ključ fascinantnih zapažanja i učenja.

Tražim strastvenog čoveka

Koji horoskopski znak je najstrastveniji?

Foto: pixabay.com

 

Mislim da verovatno već znate odgovor na ovo. Muška Škorpija. Od svih znakova Zodijaka, nijedan nije povezan više sa strasti od Škorpije. Za muškarca Škorpiju, seks nije zasebna potraga, već je mesto na kome morate pronaći sve: ljubav, strast, slobodno vreme, istraživanje i zabavu. Muškarac Ovan ima sirovu, grubu energiju. Ako tražite nekoga ko će voditi glavnu reč, onda je ovo čovek za vas. Ako volite seksualnu raznolikost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac Blizanac pravi za vas. Ako morate samo da izaberete jedno: Škorpija.

Tražim muškarca koji će me saslušati

Koji horoskopski znak je najpažljiviji?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Rak je nesumnjivo osoba koja će vas pažljivo slušati. Možete biti sigurni da će mirno sedeti dok razgovarate o onome što vas muči. Muškarac Ribe je najsaosećajniji od svih muškaraca u zodijaku i najverovatnije će saosećati sa onim što imate da kažete. On će klimnuti glavom u tačno pravim trenucima i empatično treptati kada otkrijete svoj bol ili poniženje. Ako morate samo da izaberete jednu: Zaista zavisi od toga šta želite. Ako tražite nekoga tihog ko će vas samo saslušati, izaberite muškarca u znaku Raka. Ako želite da neko izražava emocije zajedno sa vama, onda to mora biti muškarac Riba.

Tražim dobru, staromodnu romantiku

Koji je horoskopski znak najromantičniji?

Foto: pixabay.com

 

Ako govorimo o klasičnoj, staromodnoj romansi (ženi otvara vrata, daje vam jaknu kad vam je hladno itd.), Onda je to sigurno muškarac rođen u znaku Ovan. On sebe vidi kao "čoveka“ u bilo kojoj vezi. On je vrlo svestan dužnosti koja dolazi sa njegovim polom. Muškarac Škorpija uvek održava iskru u vezi. Kao takav, biće oduševljen kada stvari budu sveže i zanimljive. Dakle, od svih muških horoskopskih znakova, verovatno će vas redovno najviše iznenaditi poklonima i romantičnim gestama. Muškarac Riba je najromantičniji, ako govorimo o cveću, večerama uz sveće itd. Njegov osećaj romantike ne potiče od dužnosti (što bi se moglo reći u slučaju muškarca Ovna) i nije zaslepljen požudom (što može lako reći i za čoveka Škorpiona).), to je romantika zbog romantike. Ako morate da izaberete samo jednu: Pobeđuje čovek u znaku Riba. Nema skrivene namere, njegovi romantični gestovi kodirani su u svaki aspekt njegovog karaktera.

Tražim zgodnog muškarca

Koji je znak fizički najatraktivniji?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Vaga je skoro uvek tradicionalno zgodan. Generalno ima dobru strukturu kostiju i vrlo simetrične karakteristike. Atletska građa nije neuobičajena. Muškarac Vaga poseduje vrlo prirodnu gracioznost. Muškarac Strelac ima "ono nešto“ zbog čega žene gube glavu, ali ne mogu tačno da odrede šta je to. Bilo da je to sjaj u njegovim očima ili samo način na koji se osmehuje, ima nešto u njemu. Muškarac Jarac ima pravilno oblikovano lice sa usnama koje izgledaju kao da ih je Bog stvorio da izraze svrhu ljubljenja. Muškarac Škorpija - ili će vas odmah odbiti ili više nikada nećete moći prestati razmišljati o njemu. On će biti sve - samo ne konvencionalnog izgleda. Ali ako vam zagolica maštu, nećete moći da odvojite pogled od njega. Ako morate samo da izaberete jednog: Jarca. Izgleda odlično i ima bogomdane kvalitete, prenosi Atma.

Tražim elegantnog muškarca

Koji horoskopski znak je najbolje nositi?

Foto: pixabay.com

 

Muškarac Ovan je skoro uvek prikladno odeven. Dakle, ako vidite nekoga ko nosi odgovarajuću odeću za određenu situaciju, veća je verovatnoća da se radi o muškarcu Ovnu. Muškarac Rak voli da kupuje odeću, obraća pažnju na njegov stil i sve detalje. Mužjak Lav na površini pokazuje mnoge iste osobine kao i mužjak Rak. Međutim, baš kao što Rak voli da kupuje odeću, muškarac Lav jednostavno želi da ga obožavaju. Ako morate da izaberete samo jedno: Pa, ako odeća čini čoveka, onda će to morati biti Rak. On voli odeću i za razliku od većine ljudi, neće dati peti vetru i žaliti se kada ga vodite u kupovinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading