FRKA NA AERODROMU: Pitali su Mesija ko je KRIV, Argentinac OPLEO po Barseloni!

Autor:

Sport

10.08.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je pristao da se pridruži francuskom fudbalskom klubu "Pari Sen Žermen" (PSŽ) nakon njegovog iznenadnog odlaska iz Barselone, izjavio je danas Mesijev otac Horhe Mesi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Novinari agencije Rojters su videli kako Mesi i njegov otac Horhe stižu na aerodrom u Barseloni, nakon što su francuski list "Ekip" i španski "Mundo Deportivo" objavili da je argentinski vezista postigao dogovor o dvogodišnjem ugovoru sa PSŽ-om.

Na pitanje novinara na aerodromu da li je njegov sin potpisao za PSŽ, Horhe Mesi je odgovorio:

- Da.

Predstavnike medija je zanimalo i šta se dogodilo na "Nou Kampu" i ko je krivac za to što Leo neće igrati tamo ponovo.

- Hoćete da znate ko je kriv? Neko u klubu - ljutito je odbrusio Horhe.

 

 

Odredište aviona u kojem je Mesi (34) nije odmah potvrđeno, ali se očekuje da će on kasnije danas doputovati u glavni grad Francuske.

Mesi se pozicionirao kao jedan od najvećih fudbalera svih vremena tokom blistave, trofejne karijere u Barseloni, klubu kojem se pridružio kao školarac.

Šestostruki dobitnik "Zlatne lopte" plakao je u nedelju dok se opraštao od svog tima, nakon što je klub saopštio da više ne može priuštiti da ga zadrži zbog fer-plej pravila "La Lige".

Mesi je poslednji veliki igrač koji je stigao u PSŽ u okviru slobodnog transfera ovog leta, nakon što je trener PSŽ-a Maurisio Poćetino prethodno "ugrabio" španskog defanzivca Serhija Ramosa pošto je napustio Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading