MESI PRELAZI U PSŽ? Argentinac odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

08.08.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski as Leo Mesi na oproštaju od Barselone govorio i o gorućoj temi - novom klubu!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi se oprostio od Barselone

Legenda Barselone Lionel Mesi oprostio se od katalonskog velikana emotivnom konferencijom na stadionu "Kamp Nou", a on je tom prilikom upitan da li je dogovorio transfer u PSŽ, o čemu su spekulisali evropski mediji.

Trenutno nemam ništa dogovoreno. PSŽ je mogućnost. Imao sam jako puno poziva klubova, ali trenutno nema ništa dogovoreno. Pregovara se - odgovorio je Argentinac.

Inače, Mesi nije mogao da ne zaplače, a obraćanje je počeo na sledeći način.

Ne znam šta bih rekao, nisam spreman za ovo. Teško se nosim s ovim. Poslednnja godina bila je dosta teška zbog situacije od prošlog leta. Moja porodica i ja smo verovali smo da ćemo ostati ovdje jer ovo je moja kuća. Ovde nam je bilo prekrasno, ali eto, moram da kažem zbogom. Čitav život sam ovdje, od trinaeste godine i posle 21 godine odlazim s mojom porodicom, moja tri mala katalonska Argentinca. Ovo je moja kuća, zahvalan sam za sve sSvim mojim sadašnjim i bivšim igračima i svima u klubu – kazao je Mesi i nastavio:

 

 

Sve što sam ovdje proživie učinilo me osobom koja sam danas. Dao sam sve za ovaj dres. Hvala svima na podršci koju sam imao svih ovih godina. Nikad nisam mislio da ću otići na ovakav način, nikad nisam ni razmišljao o oproštaju.

Podsetimo, Barsa nije bila u mogućnosti da produži ugovor sa najboljim igračem iz finansijskih i administrativnih razloga, a ioako se činilo da je njegova sledeća stanica Pariz, još uvek ništa nije gotovo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading