VELIKA SMRT NA POMOLU: Otkriveni detalji nastavka kultne serije!

Autor:

Zabava

10.08.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugoočekivani nastavak serije ''Seks i grad'' donosi nam niz neočekivanih situacija, a kako se prenosi neizbećžna će biti i jedna velika smrt.

Republika

Foto: instagram.com/samanthajones_sexandthecity

Nastavak serije ''Seks i grad''

 

Obožavaoci serije ''Seks i grad'' nisu mogli da dočekaju nastavak pod nazivom “And just like that…”, a kako su procureli neki detalji scenarija, jasno je da ćemo se susresti sa velikim brojem neočekivanih situacija.

 

Republika

Foto: instagram.com/sexandthecityquotes

Zverka

 

Nakon potvrđene informaciije da se u nastavku kultne serije neće pojaviti Kim Katral, odnosno lik Samante čiji smo život pratili šest sezona serije i u dva filmska nastavka, isplivale su i tvrdnje da nas očekuje “velika smrt”.

 

Republika

Foto: instagram.com/kimcattrall

Samanta

 

Naime, američke medije su prenele kako će se tragična smrt dogoditi već u prvoj epizodi nove sezone, a kako se radi o igri reči “velika” (eng. big) fanovi su zaključili da se radi o Zverki (Mr. Big) kojeg glumi Kris Not (66). Sa druge strane mnogi smatraju da se radi o liku Samante koju tumači  Kim Katral (64), zbog toga što je odbila da bude deo novih epizoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading