REŠENA MISTERIJA: Zašto se muškarac promeni posle intimnog odnosa

Autor:

Lifestyle

08.08.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene su doživele da se neki muškarac "polomi" da bi osvojio njihovu pažnju i naklonost, ali odmah pošto je "strpa u krevet" potpuno promeni ploču i više nije zainteresovan. Postoje razlozi zašto je to tako...

Republika

Foto: pixabay.com

Može da bude više razloga zašto vas izbegava

Naravno, nisu svi muškarci isti, kao što to nije slučaj ni sa ženama, a odgovor na ovo pitanje koje muči mnoge dame leži duboko u muškoj psihologiji.

Žene i muškarci imaju znatno drugačiji pogled na intimnost, pa je ponekad teško da se međusobno razumeju. Zato portal Reublika.rs daje neka od objašnjenja zašto se neki muškarci menjaju posle seksa.

Dobio šta je želeo

Nažalost, postoje muške jedinke koje imaju za cilj da "osvoje" što više "trofeja" i često imaju nameru samo da vas odvuku u krevet i čim to uspeju, gube interesovanje za vas. Dakle, dobio je to što je hteo i više nema interesa da se "smara" sa vama. Vi ste samo broj na njegovoj listi, ali to ne bi trebalo da bude teret za vas jer retko kada možemo da prepoznamo ove prevarante. Pokušajte da ubedite sebe da ste vi njega iskorostili, da ste uživali i to je to... Na kraju, takvi muškarci obično nadrljaju u ljubavnom životu jer na isti način mogu da odbiju od sebe ženu svog života, a to obično prekasno shvate, kada ona uveliko nastavi svoj život bez njih.  

Nema hemije

Da bi veza opstala neophodno je da sevaju iskre, odnosno da postoji određena hemija između dvoje ljudi. To je onaj osećaj snažne privlačnosti, uzbuđenja i trepterenja kada vas partner dodirne ili poljubi. Na neki način kada postoji hemija, tela razgovaraju sama, a svaki dodir postaje vatromet. Ukoliko se dogodi da posle seksa, on nema preteranu želju da vas vidi ili vas čak izbegava, postoji velika verovatnoća da je osetio kako među vama nema te hemije koja je neophodna da bi veza opstala. U tom slučaju, najbolje je da potražite strast na drugoj strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading