GOLA KARLEUŠA POKUŠALA DA SE UPOREDI SA CECOM PA DOBILA ŠAMAR: Ona je pevačica, ti si GO GO IGRAČICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na nastupu polugola, pa pokušala da se uporedi sa Cecom, ali je dobila hladan tuš od pratilaca.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock

Ceca i Jelena Kareluša

 

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je imala nastup u jednom novosadskom klubu , a kao i uvek pojavila se polugola i neukusno obučena, ili bolje rečeno neobučena.

 

 

 

 

Naime, ona je pred publiku izašla u kobinaciji kanapa od lateksa koji prekrivaju samo onoliko da se ne bi moglo reći da je u potpunosti gola izaašla. Njen izgled je izazvao niz negativnih komentara, a ljudima je više preko glave njenog plasiranja golotinje.

Ona je na svom Instagram profilu u nameri da ponizi svoju suparnicu podelila fotografiju na kojoj je neko uporedio nju golu i Cecu u rolka haljini uz komentar:

- Mislim da su sva poređenja ove dve žene smešna.

Ali se nije nadala da će pratioci to iskoristiti protiv nje, te je napravljena nova fotografija sa njenom objavom, na kojoj je pisalo:

- Pa naravno da je smešno porediti pevačicu sa gogo igračicom.

Republika

Foto: printscreen/tviter

 

Karleuša koliko god pričala da je Svetlana Ceca Ražnatović ne zanima, pati od poređenja sa njom, ali izgleda da joj ne ide u tome, te nailazi na konstantne negativne komentare i ubeđenja da nikada neće i ne može biti Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleks

08.08.2021 11:56

Zaboravili su da pomenu i da je ta pevacica osudjeni kriminalac...

Baki

08.08.2021 11:57

Obe su lepe, šarmantne i obrazovane.