SA OVIM TIPOM MUŠKARCA SVAKA ŽENA DOŽIVLJAVA VRHUNAC! Naučnici tvrde da on ima tri stvari koje žene dovode do ludila!

Autor:

Lifestyle

07.08.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naučnici su otkrili tip muškaraca sa kojima žene najčešće doživljavaju vrhunac.

Republika

Foto: Unsplash

 

Obimno istraživanje sprovedeno nad ženama koje su u vezama ne kraćim od pola godine pokazalo je da su tri faktora ključna, a jedan će vas sasvim sigurno iznenaditi. I ne, ne radi se o veličini njegove "alatke"..., piše Mondo.

Kako istraživači kažu, šanse da dame dožive orgazam u heteroseksualnom odnosu se povećavaju ukoliko predmet njihovog interesovanja ima samopouzdanja, dosta para i široka ramena.

Kako psiholozi objašnjavaju, samopouzdanje muškarca umnogome podstiče seksualnu želju kod žena, jer je one doživljavaju kao muževnu, a muškarca koji je poseduje kao alfa mužjaka.  

Drugi faktor, a koji je potpuno iznenađenje, jeste visina prihoda. Psiholozi ovde daju slično objašnjenje kao za samopouzdanje. Finansijski stabilnog muškarca, odnosno onog koji ima primanja veća od njih samih, žene vide kao jaku i muževnu figuru.

Od svih atributa koje primećuju na mušarcu i koje smatraju privlačnim, ispostavilo se da orgazam najčešće doživljavaju sa onima koji imaju široka ramena.

Zašto? Naučnici ističu da žene širinu ramena povezuju sa višim nivoom testosterona, a muškarci takve građe ostavljaju utisak "zaštitnika", što im je takođe privlačno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

08.08.2021 11:15

Zene vole samo novac pa to ispada da intimne odnose mogu da imaju samo oni muskarci koji imaju brdo para i ispada da su zene ustvari sponzoruse i da im je novac afrodizijak a ljubav ne postoji.