ZA MUŠKI POLNI ORGAN ZNAMO, A EVO I DA LI VELIČINA ŽENSKOG UTIČE NA ZADOVOLJSTVO U KREVETU? Naučnici dali jasan odgovor!

Autor: Republika

Lifestyle

10.07.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je zaista svejedno koliko je velika i raširena vagina?

RepublikaFoto: pixabay.com

Dok su svi - kako muškarci, tako i žene - zaokupljeni diskusijom o veličini, dužini, širini i upotrebljivosti penisa, svi smo zaboravili na karakteristike vagine. Iako to pitanje postoji u 60% ženskih glava, o njemu gotovo ni jedna ne progovori na glas.

Isto kao što je puno muškaraca opterećeno veličinom svoga uda, isto tako veličina vagine brine mnoge žene. Ako je penis malo veći, daju mu se svi mogući komplimenti, dok se većim vaginama, upravo suprotno, daruju svi mogući ponižavajući nazivi, kao što je i "rupa bez dna". 

Vagina se menja 

Kada muškarac razvije sva sekundarna seksualna obeležja, dakle kada prebrodi problematično razdoblje puberteta, njegov penis ostane više ili manje iste veličine ceo život. Vagina nakon puberteta ne zadrži istu veličinu ceo život, već na nju utiče puno faktora. Razlika je samo u tome što neke žene s pravilnim izvođenjem određenih vežbi za vaginalne mišiće zadrže svoju vaginu uskom i malenom, dok druge na promene svoje vagine ne polažu previše pažnje. 

Doba nevinosti 

Svaka žena u vreme svog devičanstva zadrži misao na svoju savršenu vaginu, koja je uska i mala. Podariti muškarcu svoju nevinost, znači podariti mu nešto savršeno. Nešto, što će mu davati izuzetne seksualne užitke i nešto što još niko pre njega nije dotakao. Ženski polni organ se promeni već prilikom prvog seksa. Kod nekih je ta promena popraćena bolom, kod drugih blagim krvarenjem, kod trećih ničime. Budući da je vreme nevinosti povezano s osećajnošću, estetikom, nežnošću i mladošću, često se s istim pridevima povezuje takođe mala i uska vagina. 

Šta sve utiče na veličinu vagine? 

RepublikaFoto: pixabay.com

Na veličinu vagine i na njenu promenu utiče puno faktora. Najuočljiviji spoljašnji pokazatelj, koji daje utisak o veličini, su male stidne usne. Na oblik i veličinu vagine utiču i godine. Što je devojka starija, to se njena vagina više menja, zato je dobro već od prvog seksualnog odnosa praktikovati vežbe za očuvanje uske vagine. Polni organ se menja već i samim polnim odnosom ili rođenjem deteta. Na njen oblik mogu uticati ginekološki problemi te takođe penetriranje s neprimerenim ili prevelikim predmetima s namerom masturbiranja. Sve navedeno uzrokuje širenje vaginalnih mišića i unutrašnjih zidova. 

Uža vagina obećava bolji seks 

Stručnjaci se za uskost i vežbu vagine zauzimaju sa oba stanovišta, kako sa ženskog, tako i s muškog. Za muškarce uža vagina označava uži prihvat njihovog penisa pa tako i veći užitak prilikom seksualnog odnosa. Neki od stručnjaka i kozmetičara tvrde da će se žene zahvaljujući užoj vagini osećati poželjnije i privlačnije svom partneru. Njihova 'fit' vagina ne bi trebalo da pruža užitak samo njemu, već takođe damama, budući da će na takav način tokom seksa češće doživljavati orgazam. Ne samo to, žene s užom vaginom čak i penis svog partnera osećaju intenzivnije, piše "Intimate Medicine".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading