SAZNAJTE KOLIKI MU JE BEZ ZAVIRIVANJA U GAĆE: Deo tela koji otkriva veličinu "muškosti"

Autor: Ordinacija.hr

Lifestyle

19.07.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nije potrebno da nekoga skinete da biste saznali kolika mu je muškost, barem tako pokazuje nova naučna studija. Evo o čemu je reč...

Foto: pixabay.com
Ne morate da ge skinete da biste saznali koliki mu je

Kao što muškarci često odmeravaju ženske obline, grudi, zadnjicu, tako i žene zanimaju pojedini delovi muškog tela.

O njemu se vode mnoge polemike, postoje i brojna nagađanja da veličinu polnog organa muškarca možemo proceniti na osnovu nekih drugih delova tela kao što su nos, stopala i slično.

Kako nije baš pristojno zaviriti nekome u pantalone, mnogi su istraživali način kako bi prema nekim fizičkim karakteristikama mogli da otkriju dužinu muškog polnog organa.

Da biste otkrili to ono što vas zanima, prema rezultatima nove studije sprovedene u Japanu, potrebno je samo da pogled usmerite na lice muškarca koji vas zanima. Naučnici su merili veličinu penisa u erekciji, a nos po dužini, i širini. Ono što su zaključili je to da se prosečna veličina penisa slaže s veličinom nosa – dakle veći je kod pojedinaca koji imaju veći nos.

Foto: pexels.com
Ako znamo da čitamo, sve im piše na licu

Zaključili su da su ova dva parametra povezana.

- Studija je ograničena na Japan, a još nije jasan razlog zašto je veličina nosa povezana s veličinom penisa. Činjenica da je veličina (dužina) penisa povezana s nosom daje do znanja da s tim podatkom nemaju veze godine, visina i težina, ali je određen već pri rođenju - pojasnili su autori studije.

Studija je zaključila kako muškarci s velikim nosem imaju i penis koji je oko 30 odsto duži.

Naučnici su otkrili kako muškarci s kraćim nosem, oko 4,5 cm, imaju u proseku penis dug oko 10 cm. Ako je u pitanju nos dug 5,5 cm, penis bi mogao biti dugačak oko 13,5 cm. Duži je dakle za oko 29 odsto.

 

 

 

Komentari (0)

Loading