ĐILAS RAZMONTIRAN! Tvrdi da Vučić laže o ekonomskim uspesima Srbije, a nas hvali i Svetska banka

Autor:

Vesti

19.07.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas tvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić laže o ekonomskim uspesima Srbije iako je o njima govorio i direktor kancelarije Svetske banke u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Novosti

On takođe tvrdi da predsednik ne iznosi tačne podatke o  nezaposlenosti, a zaboravlja da napomene da podaci zvaničnih institucija kažu da je u vreme Đilasa nezaposlenost bila 23,9% a u vreme Vučića ispod 10%!

Direktor kancelarije Svetske banke u Beogradu Stiven Ndegva odao je priznanje Srbiji i srpskoj vladi na ekonomskim rezultatima, koji su kako kaže bolji od mnogih temalja Evropske unije.

- To je nešto na treba da budete ponosni, a možemo i mi da budemo ponosni na poslu koji smo obavili sa Vladom na raznim projektima koji su doprineli tom rezultatu - rekao je Ndegva.

On je ocenio da je opravak Srbije na pravoj putanji i da je pred srpskom ekonomijom obećavajuća godina.

Očigledno da se Đilas više raduje slaboj i siromašnoj Srbiji,  nego jakoj kojoj priznanje odaju i svetske ekonomske institucije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

19.07.2021 09:22

Подржавамо вишегодишњи захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментованог Ђилас Драгана Деловић Пелевић спроведе у целини кривични поступак и донесе правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела извршених од стране истог.

Alex

19.07.2021 09:28

Sta Đilas misli da svi lazu kao on! A ne ne on je u tome savrsen!

Milos

19.07.2021 10:40

Djilas ne moze da podnese kada vidi koliko je Srbija danas uspesna.

Hana

19.07.2021 10:50

Nikada nam nece biti jasno zasto toliko mora da izmislja lazi i demantuje cak i Svetsku banku, pa kome ce narod verovati, da nece pre Djikiju?!