"ZEMLJA PLAČE, A TI SI MEĐU ANĐELIMA I SVECIMA": Aleksa Balašević SKRHAN zbog ubistva male Danke Ilić!

Autor:

Zabava

04.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik slavnog kantautora Đorđa Balaševića imao je šta da kaže!

"ZEMLJA PLAČE, A TI SI MEĐU ANĐELIMA I SVECIMA": Aleksa Balašević SKRHAN zbog ubistva male Danke Ilić!

Foto: beoinfo.rs

Aleksa Balašević

Vest o tragičnom ubistvu devojčice Danke Ilić (2), za kojom je prethodnih dana neprestano tragala cela Srbija i region, duboko je potresla javnost u Srbiji.

Niko nije ostao imun na užasne informacije o smrti malene devojčice, a mnoge poznate ličnosti oglasile su se na svojim društvenim mrežama i potresnim objavama oprostile se od malog anđela. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/balasevicaleksa

 

Aleksu Balaševića, sina slavnog kantautora Đorđa Balaševića (1953-2021), oglasio se potresnim rečima:

- Danka Ilić, pronađena među anđelima na nebu, bezbednom i božanskom gde i pripada - napisao je Aleksa u objavi na Instagramu, nakon koje je odmah usledila sledeća:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/balasevicaleksa

 

- Danka Ilić anđeo ujedinitelj, podeljenu, polarizovanu Srbiju (svet) gde svi misle drugačije ujedinila je da svi (normalni) sa istom željom i nadom ležemo i da se svi sa istoom željom i brigom budimo. Anđeo ujedinitelj posmatraće nas odgore u nadi da ćemo uvek biti ujedinjeni kad su ovakve stvari u pitanju. Zemlja plače, a ti si među anđelima i svecima, gde ti je mesto - napisao je Aleksa Balašević u potresnoj poruci.

Podsećamo, policija u Boru uhapsila je dvojicu radnika Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor, pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu male Danke Ilić (2) iz sela Banjsko polje. Ova strašna vest ostavila je mnoge bez reči, a javne ličnosti su se takođe oglasile, izražavajući svoje osećaje tuge i šoka. Među njima su mnogi glumci, poput Slobode Mićalović, Anđele Jovanović, Tamare Aleksić...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading