ANĐELA JOVANOVIĆ NEMA OD BOLA! Srce joj je slomljeno zbog ubijene Danke Ilić

Autor:

Zabava

04.04.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon deset dana potrage, stigla je vest da je Danka Ilić ubijena. To je duboko uzdrmalo javnost u Srbiji.

ANĐELA JOVANOVIĆ NEMA OD BOLA! Srce joj je slomljeno zbog ubijene Danke Ilić

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđela Jovanović

Bez reči ostala je glumica Anđela Jovanović, kao i celokupna javnost u Srbiji, na vest da se potraga za malom Dankom tragično završila. 

Dok policija ispituje sve detalje oko tragične smrti malene Danke Ilić, za kojom je deset dana tragala čitava Srbija i region, potresnim objavama na društvenim mrežama od zverski ubijene devojčice opraštaju se i mnogi poznati glumci.

Glumica Anđela Jovanović ostala je nema na potresnu vest o Danki, te se bez reči oprostila od ubijene devojčice.

Republika

Foto: instagram.com/_blejzmodesti

 

Ona je na svom Instragram profilu objavila stori na kojem je samo je samo slomljeno srce na crnoj pozadini, što jasno pokazuje koliko ju je potresla vest o malenoj Danki.

Takođe, mlada glumica Tamara Aleksić objavila je na svom profilu crno-belu fotografiju ubijene devojčice za kojom je potraga trajala deset dana.

Podsećanja radi, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga. Mnoge javne ličnosti gotovo su svakodnevno delile objave i vesti koje se tiču dvogodišnje devojčice koju je čitava Srbija, ali i region, tražio već punih deset dana.

Foto: printscreen/instagram.com/g.aleksic

 

Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Najgori strahovi porodice i javnosti su se obistinili, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading