BJELOGRLIĆ BRUTALNO PRETUKAO ANTONIJEVIĆA PA SE KAJE: Branio sam čast na pogrešan način, PREZIREM AGRESIJU

Autor:

Zabava

09.09.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić konačno se oglasio u vezi sa brutalnim prebijanjem reditelja Gage Antonijevića.

Republika

Foto: ST/estock

Gaga Antonijević i Dragan Bjelogrlić

 

- Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić u razgovoru sa Tanjug, komentarišući incident sa Predragom Gagom Antonijevićem . 

“Kao čovek i umetnik okrenut sam vrednostima i gajim vrednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način”, istakao je on, dodavši da mu je “žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povredio.

"Ali to je moj život ja njega nosim i nosiću ga uvek uzdignute glave”, zaključio je Bjelogrlić.

Republika

Foto: pink.rs

Pretučen Gaga Antonijević i Dragan Bjelogrlić

Inače, režisera Predraga Gagu Antonijevića je 23. avgusta oko 4 časa posle ponoći napao glumac Dragan Bjelogrlić u niškom hotelu "Ambasador".

Antonijević je tokom saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu opisao detalje napada.

Dok sam razgovarao sa prijateljima koji su bili sa moje leve strane, ja sam primetio da mi se približava neko, to sam uočio perifernim vidom, jer sam bio okrenut na drugu stranu, te sam u prvi mah pomislio da mi prilazi konobar koji je takođe imao belu košulju. Tada sam zadobio jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica, tada sam uočio Bjelogrilića - navodi se u iskazu Antonijevića do koga je došla Republika.

Udarci pesnicama

Antonijević je u Tužilaštvo opisao i kako se sve dalje dešavalo.

Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom, ja sam osumnjičenog odgurnuo nogom, kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave - ispričao je Antonijević, što se može videti i na snimku koji je Republika prva, eskskluzivno objavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

09.09.2021 14:14

Uvek je bio nasilnik.

Gavrilo

09.09.2021 16:18

Te noći Bjela je pokazao svoj karakter. Pokazalo se da je, blago rečeno, loš.