DANAS ĆETE DA ME BIJETE, A SUTRA DA ME STRELJATE! Gaga Antonijević ogorčen reakcijama kolega nakon što ga je Bjelogrlić pretukao!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.08.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Gaga Antonijević ogorčen je reakcijom svojih kolega nakon što je isplivao snimak na kojem se vidi kako ga mučki bije Dragan Bjelogrlić usred restorana u Nišu.

Republika

Foto: pink.tv

Gaga Antonijević

 

Reditelj Gaga Antonijević u šoku je nakon što ga je Dragan Bjelogrlić mučki pretukao u Nišu usred restorana.

Nakon što se oporavio od ovih nemilih događaja, on se pojavio u Nacionalnom dnevniku šokiran i reakcijom pojedinih kolega. Kako kaže, čime je on zaslužio da ga neko bije?

-Iznenađen sam reakcijama gumaca, Marko Živić ne znam ko je, Mima Karadžić znam ko je. Najgroznija stvar danas mi je bila reakcija Slaviše Lekića koji kaže: Ruka mu se pozlatila! Zamislite da je vašeg sina tako tukao? Ne znam šta sam uradio da dobijem batine, čime sam zaslužio?Daru iz Jasenovca sam radio bez honorara. Šta sam ja zaslužio da me biju? Sad ćete da me bijete, sutra da me streljate?! - rekao je Gaga Antonijević u Nacionalnom dnevniku

On je dodao da je strašno to što se dešava i da ne može da veruje da pojedine njegove kolege glumci govore da je zaslužio batine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Митрофан Фустић Морија

23.08.2021 18:40

"... руке ти се позлатиле...", изговара сладолеџија Обрен (Милутин Бутковић) музичару / лопову Попају (Александар Берчек), у ТВ серији "Балкан експрес 2", приликом достављања два леша (Немац, кога је убила Тетка / Оливера Марковић и љотићевац, кога је убила Данка / Ема Беговић) за испоруку Бошку (Милан Штрљић). Поред Александра Ђорђевића, серију је режирао и Предраг Антонијевић (са Милошем Радовићем).

Aleks

24.08.2021 13:50

Niko nije zaslužio batine. Niko nema pravo da nekoga bije.

Odgovori 14 3
Bora

27.08.2021 13:19

Podrška Antonijeviću. Bjelogrlić je karakterno ološ uvek bio.