NECENZURISAN VIDEO JEZIVOG PREBIJANJA GAGE ANTONIJEVIĆA: Pogledajte na usporenom snimku nasilje Bjelogrlića prema starijem čoveku (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.08.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrlić brutalno je napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a na portalu Republika.rs možete pogledati necenzurisani video jezivog prebijanja starijeg čoveka.

Foto: Tanjug

Glumac Dragan Bjelogrlić brutalno je pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića

Danas je kao bomba odjeknula vest da je glumac Dragan Bjelogrlić jezivo prebio slavnog reditelja Predraga Gagu Antonijevića, tokom festivala u Nišu.

Na necenzurisanom snimku koji objavljujemo vidi se kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira.

 

 

 

Glumac je ovom prilikom reditelju filma ''Dara iz Jasenovca'' naneo povrede, a masnice su očigledne na njegovom licu. Nakon incidenta je saslušan u policiji i određen mu je pritvor od 48 sati.

Kako Republika saznaje, nakon privođenja Bjelogrlića, policija ga je podvrgla testiranju na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom opijata. Mediji su preneli da se procenjuje se da je u trenutku spornog događaja imao oko 1.15 promila alkohola u organizmu, što je izračunato na osnovu izmerene količine koju je imao naknadno u trenutku alkotestiranja.

Pogledajte usporeni i uveličani snimak na kom se vidi kako glumac besomučno prebija reditelja.

 

 

Podsetimo, Antonijević i Bjelogrlić imaju bogatu istoriju netrpeljivosti koja je kulminirala pokušajem glumca da reketira reditelja oko filma Dara iz Jasenovca.

Kako smo pisali, Bjelogrlić je Antonijeviću nudio mito ako izlobira da film "Jesen samuraja" dobije novac (15 miliona dinara) na konkursu Filmskog centra Srbije (FCS), a da onda njih dvojica podele plen.

Sve to jasno se vidi iz mejlova čiju je autentičnost Antonijević potvrdio u više navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading