BRANISLAV LEČIĆ PROGOVORIO O LANETU: Uskraćeni smo za još jedan efikasan lek za naše MENTALNO ZDRAVLJE! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branisav Lečić uputio je poslednje zbogom svom prijatelju i kolegi Lanetu Gutoviću!

Danas je na Vojnomedicinskoj akademiji posle dve nedelje borbe posledicama koje je na njegova pluća ostavio koronavirus, preminuo Milan Lane Gutović.

Republika

Foto: youtube.com/ K1 Televizija

Branislav Lečić oprostio se od Laneta Gutovića!

Glumac Branislav Lečić oglasio se povodom toga i saopštio da ga duša boli za divnim i neobičnim glumcem i da je njegova posebnost bila u celokupnoj njegovoj ličnosti:

 

 

- Jako tužna vest... Duša me boli za divnim i neobičnim glumcem. Njegova posebnost nije bila samo u glumačkom izrazu i plemenitoj ironiji koju je mrtav ozbiljan mogao da izgovori i sve nas od srca nasmeje, nego u celokupnoj njegovoj ličnosti koju ovo licemerno vreme nije moglo da zavede! Izuzetno intuitivan i pretačan u donošenju svojih sudova, a tiču se svih nas. Uskraćeni smo za još jedan efikasan lek za naše mentalno zdravlje. Zbogom maestro, zbogom dobri moj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

26.08.2021 15:35

Covek bolovao od raka pluca a danas mu pripisuju da je umro od korone. JOŠ JEDAN RAZLOG da ne verujem ni 1% u korona bajke!