NAJEMOTIVNIJIM REČIMA OPROSTILI SU SE OD LANETA GUTOVIĆA: Glumcima slomljeno srce zbog odlaska ove LEGENDE! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi glumci oprostili su se od Laneta Gutovića putem insterneta.


Lane Gutović napustio nas je danas kada je podlegao posledicama koje je koronavirus ostavio na njegovim plućima. Lane se dve nedelje borio za život u VMA, ali je tu bitku na kraju izgubio i iza sebe ostavio mnoge razočarane fanove, prijatelje i kolege.

Poslednjih dve godine Lane je igrao u BDP-u, a pre toga mogli smo ga gledati u JDP-u, kao i u Narodnom pozoštu. Pojavljivao se u mnogim serijama i filmovima, a uloga Srećka Šojića ostaće obeleje njegove karijere.

Republika

Foto: printscreen

Lane Gutović više nije sa nama!

Na tom svom putu, Lane je upoznao mnogo ljudi, pre svega kolega, a kako se može primetiti na društvenim mrežama, nema ko ovog glumca nije voleo.

Mnoge njegove kolege oglasile su se na društvenoj mreži instagram, gde su iskazali žaljenje zbog njegovog odlaska i uputili mu poslednji pozdrav.

 

 

- Jedan je kralj komedije MILAN LANE GUTOVIĆ!!! Putuj sa andjelima dragi Lane- napisala je prelepa glumica Jelena Gavrilović.

 

 

Oglasio se i Stefan Buzurović rečima:

- Zbogom i hvala ti na svemu... Kakva je to čast bila...svaki put! Leti... 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

 

Sandra Silađev skrenula je pažnju na mladalački dug Laneta Gutovića rečima:

- Pustolove, doviđenja i hvala.

 

 

- Večna ti slava legendo. Pamtiće te generacije. Lane...- napisao je Andrija Milošević.

 

 

Sergej Trifunović posebno se emotivno prisetio jednog od susreta sa Lanetom, koji, kako kaže, nikada neće zaboraviti:

- Ja nikada neću zaboraviti izvodjenje kabarea “Obično Veče”, u Stupici, 12 marta 1991. Samo tri dana nakon tenkova na ulicama, sat vremena priče kako je zapravo došlo da mrtovskih demonstracija. Ne pamtim@da sam se tako smejao. Hvala ti. Za sve ti hvala. Naročito za:”Momci, pošto biblioteka ne radi, moraćemo u kafanu.”

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading