OVAKO IZGLEDA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Milica krenula očevim stopama, a gledali smo je u OVIM POZNATIM SERIJAMA! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

25.08.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Lane Gutović svoju privatnost oduvek je držao daleko od očiju javnosti, retko kada je medijima pričao o brakobima i odnosu sa suprugama, a naročito o prvoj supruzi sa kojom ima ćerku Milicu koja je nasledila očev talenat za glumu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Milan Lane Gutović izgubio preminuo je u 76. godini

Glumac Milan Lane Gutović iza sebe ostavio je troje dece iz dva braka. Ćerku Milicu i dva sina Spasoja i Janka. Malo je poznato da je Milica krenula očevim stopama.

Naime, ona se ostvarila ulogama u “Mješovitom braku”, “Hotelu sa sedam zvezdica”, “Ivkovoj slavi”, a onda se posvetila klasičnom baletu koji predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.

Republika

Foto: printskrin/jutjub/vodič za roditelje

Milica je Lanetova ćerka

Glumac i njegova prva žena sa kojom ima ćerku Milicu, razveli su se pre više od tri decenije, ali su do dana današnjeg ostali u prijateljskim odnosima.

Nakon razvoda, Gutović je oženio Biljanu Knežević sa kojom je bio deset godina u braku, a sa njom ima sinove Jakova i Spasoja, koje je kao i Milicu uspeo da zaštiti od javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mare

25.08.2021 21:36

On je mrzeo sve one koji nisu mislili kao on, ipak je čovek kvarljiva roba