ZLATA PETROVIĆ PRIZNALA DA JE ŠAMARALA BIVŠE: Voleli su oni to, bilo je iz velike strasti

Autor:

Zabava

25.08.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović otkrila je sve o svojim odnosima sa bivšim momcima, pa priznala daje više volela da joj muškarac udari šamar, nego da joj morališe, ali i da je ona sama kada je trebalo šamarala Hasana, Mirka, Peju i Popovića.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlata Petrović progovorila o skandalima sa bivšim momcima

 

Ljubavni život Zlate Petrović može se reči podseća na neispričanu knjigu, pa se tako pevačica s vremena na vreme priseti šta su njeni momci i muževi doživljavali pored nje, ali šta je i ona pored njih. Za Srpski telegraf pevačica priznaje da joj nije bilo strano da se pobije ili prebije svog muškarca ukoliko on to po njenom mišljenju zasluži. Njeni bivši ljubavnici, Hasan Dudić, Marko Kodić i Zoran Pejić Peja izvukli su deblji kraj.  

Republika

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Zlata Petrović otkrila da je često šamarala bivše partnere tokom svađa


Naime, Zlata je kao jako mlada živela sa tada mega popularnim harmonikašem Mirkom Kodićem, nakon toga usledio je brak sa pevačem Hasanom Dudićem, a vrlo brzo i brak sa, tada perspektivnim Sašom Popovićem. Pevačica nam je priznala da su njeni odnosi sa bivšim partnerima bili žucni i skandalozni. 


- Ja sam energična i srčana žena, kod mene nema ništa mirno. Nema laganog odnosa. Ili  sve puca ili nema ničega. Svoje muškarce sam volela najviše na svetu i za svakoga sam mislila da će biti poslednji i zauvek. Nikad nisam gledala na pare i na moć. Mogao je da ima podrumičić i dve stolice, ako se volimo, nema veze. Ali bila sam opasna. Nekada je pucalo sve oko nas. Sa svakim svojim bivšim sam se potukla, nisam trpela da mi popuju. Šamarala sam ih sve kada je dolazilo do svađe. I oni su mene, moram da priznam bilo je zanimljivo. Hasana, Mirka, Peju i Popovića sam šamarala i tukla, ali onako, ženski iz strasti. Malo ih pucnem, a oni uživaju. Voleli su to iz velike strasi - priznaje Zlata, pa dodaje da je i ona dobijala šamare od bivših muževa i momaka. 

Republika

Foto: Wikipedia

 

 

Mirko: Sa Zlatom je bilo vruće, ona je noćna ptica 


Proslavljeni srpski harmonikaš Mirko Kodić otkrio nam je detalje iz vanbračne zajednice sa  Zlatom:


- Mi smo bili zajedno. Mi smo bili u braku bez papira. Ništa nismo potpisivali. Vodilo se kao vanbračna zajednica. Ona je imala sve pored mene. Ona je noćna ptica. Sa Zlatom je bilo sve vruće. Bila je mnogo ljubomorna i nezgodna u tim momentima. Znala je da napravi haos da ne znam gde se nalazim. Nije joj bilo strano ni da polupa sve oko sebe - kaže iskreno legendarni harmonikaš.


- Ja sam više volela da mi muškarac pljusne šamarčinu nego da mi morališe. Opali mi šamar, pa ja tebi i završili smo. Da se ogradim, nisam za nasilje. Daleko bilo. Ali to je više strast. Nisu mene tukli muškarci, zar mislite da mene može bilo ko da bije? Ali bilo je međusobnog čuškanja, šamaranja i udaranja. Niko nije patio zbog toga niti je bio povređen. Vrlo često sam znala i da lomim sve oko sebe. Peji sam slupala sva stakla na vikendici kada sam posumnjala da me vara. Sve je pucalo od stakla i kamenja. Ne može mene niko da vara. Sada sam najbolji prijatelj sa svima njima. Dokaz su super odnosi sa Pejom, Hasom, kod Saleta sam sad bila na promociji kod njegove Suzane. Volimo se. Iza nas su lepe godine - završava folk zvezda koja je devedesetih bila predvodnica u zavođenju muškaraca. Ni danas nije ništa drugacije. Zlata iako u šestoj deceniji, i dalje važi za fatalnu i poželjnu ženu. 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading