TOPALKO USLIKAN SA BRATOM OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Pevač otkrio razlog njihovog susreta!

Autor:

Zabava

06.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je fotografija Topalka sa bratom osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, pevač objasnio o čemu je reč.

TOPALKO USLIKAN SA BRATOM OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Pevač otkrio razlog njihovog susreta!

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand, Društvene mreže

Ubistvo dvogodišnje Danke Ilić šokiralo je javnost, a novi detalji o slučaju su dodatno uzdrmali i pevača Milana Topalkovića Topalka. Prema informacijama koje su procurile, osumnjičeni za ubistvo male Danke je 2016. godine pozirao sa Topalkom i tu fotografiju objavio na svom Fejsbuk profilu. Topalko je bio zatečen ovom vesti, ističući da ne može da veruje da je ovaj čovek bio u njegovom društvu. Izrazio je saučešće porodici male Danke, istakavši da je od prvog trenutka bio zatečen tuge i bola, a sada je osećaj još teži s obzirom na ishod cele situacije.

Republika

Foto: instagram.com

Danka Ilić

 

Fotografija na kojoj se vidi Topalko sa osumnjičenim za ubistvo male Danke datira iz 2016. godine, sa nekog slavlja na kojem je pevač nastupao. Topalko je istakao da je normalno da se fotografiše sa poštovaocima i da je ovaj čovek verovatno jedan od mnogih koji su mu prišli za slikanje:

– Strašno. Ne znam šta bih rekao na ovu temu i da li uopšte vredi komentarisati. Svako može da dođe na moj nastup. Ovog čoveka prvi put vidim u životu, čak se i ne sećam da sam se slikao sa njim. Normalno je da ću da se fotografišem sa poštovaocima, a koliko vidim ova fotografija je nastala 2016.godine. Vidim da je u pitanju neko slavlje gde sam pevao. Ja sam zanemeo od tuge i bola od prvog trenutka kada je objavljena vest da je devojčica nestala, kao i celokupna javnost, a tek sad kada svi znamo ishod. Porodici iskreno saučešće, a ovim počiniocima ne bih dao ni reč, već se nadam da će dobiti ono što zaslužuju - rekao je Topalko.

Republika

Foto: Facebook

Topalko sa bratom osumnjičenog za ubistva Danke Ilić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

06.04.2024 17:12

Topalko, nas ne možeš prevariti !

Odgovori 7 11