MONSTRUOZNO UBISTVO DANKE ILIĆ ZAUSTAVILO SVA DEŠAVANJA U SRBIJI: Pevačica poslala brutalnu poruku, pa donela konačnu odluku!

Autor:

Zabava

04.04.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila povodom ubistva Danke Ilić, pa odložila svoj nastup.

MONSTRUOZNO UBISTVO DANKE ILIĆ ZAUSTAVILO SVA DEŠAVANJA U SRBIJI: Pevačica poslala brutalnu poruku, pa donela konačnu odluku!

Foto: Pixabay, Društvene mreže

Region je zavijen u crno nakon vesti o monstruoznom ubistvu male Danke Ilić (2). Javnost je šokirana saznanjem da su radnici Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor, S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, brutalno okončali Danikin život.

Prema prvim saznanjima, Danka je udarena kolima, a potom je jedan od napadača izašao iz vozila i, na najsvirepiji način, zadavio devojčicu golim rukama dok je ona bila živa i plakala. Nakon toga, njeni napadači su je ubacili u gepek i odvezli se na deponiju kako bi se rešili beživotnog tela.

Danas su se mnoge poznate ličnosti oprostile od stradalog deteta, a jedna od njih je i Indira Radić, koja je pokazala veliku ljudsku empatiju. Pevačica je odlučila da otkaže večerašnji nastup u Beogradu zbog smrti male Danke, uz potresne reči na svom Instagram profilu:

- Pretužan dan... Kao majka, baka i žena, saosećam se sa svim majkama, očevima, bakama, dekama i svim Ijudima koji žale za malenom dušom Dankom!!! Otkazujem svoj večerašnji nastup u Beogradu. Počivaj u miru anđele - napisala je Indira na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Indira Radić o ubistvu Danke Ilić

Građani Bora se još uvek okupiljaju na platou Doma kulture kako bi se oprostili od tragično nastradale devojčice Danke Ilić iz Banjskog polja.

Veliki broj ljudi je došao da položi cveće i upali sveće u znak sećanja na devojčicu čije je nestanak potresao čitavu zajednicu. Beli kala buketi su ležali ispod upaljenih sveća, stvarajući dirljiv prizor koji je pokazao koliko je ova tragedija duboko dirnula ljude u Boru.

Nažalost, ovaj tragičan događaj je ostavio dubok trag u regionu, a javnost je zgrožena brutalnošću i surovim postupcima počinilaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading