DANKA JE NA BOLJEM MESTU OD OVOG: Maja Berović i Ceca skrhane BOLOM nakon najtragičnije vesti, pevačice ne mogu da dođu sebi! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate pevačice se oprostile od Danke putem društvene mreže Instagram!

DANKA JE NA BOLJEM MESTU OD OVOG: Maja Berović i Ceca skrhane BOLOM nakon najtragičnije vesti, pevačice ne mogu da dođu sebi! (FOTO)

Foto: Republika, printscreen/RTV Pink, Facebook

Ceo region danas je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Od ubijene Danke opraštaju se mnoge poznate ličnosti, a oglasila se i pevačica Maja Berović, koja se i ranije pisala o ovom slučaju.

Republika

Foto: e-stock

Maja Berović

Maju je potpuno razorila vest o Dankinom ubistvu.

- Ja reči nemam! Počivaj u miru, drago dete, neka te anđeli čuvaju na nekom boljem mestu od ovog našeg! - napisala je Maja, te dodala emotikon slomljenog srca i emotikon koji označava molitvu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Maje Berović

Od Danke se oprostila i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je podelila njenu crno-belu fotografiju sa natpisom "Anđele, počivaj u miru". Ceca je preko objave dodala i emotikon slomljenog srca.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mumi

04.04.2024 21:23

Nema lepseg mesta od majcinog krila i zagrljaja.