TU NE MOŽEŠ DA PUSTIŠ SVINJU DA SE IGRA, A NE DETE: Dejan Matić iz Beča o slučaju nestale Danke Ilić, pevač KIVAN na roditelje nesrećne devojčice! (FOTO)

Autor: Tijana Cvejanović / B. P. M.

Zabava

03.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Matić za Republiku o slučaju nestale Danke Ilić!

TU NE MOŽEŠ DA PUSTIŠ SVINJU DA SE IGRA, A NE DETE: Dejan Matić iz Beča o slučaju nestale Danke Ilić, pevač KIVAN na roditelje nesrećne devojčice! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Ekipa portala Republika posetila je Beč, odakle redovno izveštavamo o novim saznanjima o Danki Ilić (2). Popričali smo i sa pevačem Dejanom Matićem, koji je priznao da se šokirao kad je čuo vest o nestaloj devojčici, te da prvenstveno nije verovao u nju. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dejan Matić sa porodicom u Beču

- Ja nekako, nisam verovao ni u ovu koronu... Dolazi mi sin iz škole, opteretili ih sa koronom. Posle je ispalo totalno suprotno... Meni je sve to bilo nepojmljivo... Ne znam šta da kažem... - započeo je pevač za Republiku.

- To je dete od dve godine, jednostavno nemam reči... Čini mi se, možda sam tad bio i mlađi, ali pošto sa ja došao iz Bosne, sav taj rat, pa posle bombardovanje, da ni upola nije kao ovo što se sad dešava... - priznao nam je Dejan.

- Tu gde su oni došli, to ne možeš životinju da pustiš, svinju da se igra, a ne dete... Užas... - šokirao se pevač.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dejan Matić sa porodicom u Beču

Inače, folk zvezda Dragana Mirković otkrila nam je juče da je sa dugogodišnjim prijateljem angažovala privatnog detektiva, kako bi pomogla u potrazi za Dankom.

- Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Ja se nadam da će Austrija biti poslednja adresa male Danke, pre nego je nađemo, znam koliko mi se ljudi javilo posle objave, samo neka svako širom otvori oči. Čak je jedan moj prijatelj platio privatnog detektiva. Situacija me je jako potresla, kao i svaku majku, molimo se da bude pronađena - izjavila je Dragana Mirković za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Isto mama

03.04.2024 16:41

Da li je bitno u kakvom je stanju kuća, dovela je decu na ognjište gde je odrasla..ja sam moje vodila 500 km od mesta gde sada živimo na pradedovsko ognjište u krš kamen i travu.gde niko ne živi već 50 god ,da pokažem koje šta je i odakle je ,bili su isto i duša mi je bila puna što ih vidim tamo