POTRESNA PORUKA ZA NESTALU DANKU: Pevačica uputila reči koje će mnogima slomiti srce!

Autor:

Zabava

02.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se javno obratila povodom nestanka male Danke Ilić.

POTRESNA PORUKA ZA NESTALU DANKU: Pevačica uputila reči koje će mnogima slomiti srce!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, facebook

Pevačica Mira Škorić pridružila se brojnim poznatim ličnostima koje su apelovale na pronalazak male Danke Ilić, dvogodišnje devojčice koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju. Na društvenim mrežama, Mira je podelila snažnu poruku, ističući da bi trebalo da bude "zvezda vodilja" želja da svako dete na svetu bude dobro.

S obzirom na to da je Danka nestala u trenutku kada je njena majka davala vodu drugom detetu, potraga za njom traje neprekidno od tog dana. Nadu u pronalazak male Danke podstakao je snimak iz Beča na kojem se navodno nalazi devojčica koja liči na nju, u pratnji dve Rumunke. Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju javnosti u Srbiji i regionu.

- Samo da svako dete na ovom svetu bude dobro... - poručila je Mira Škorić putem Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mira Škorić

Ekipa potala Republika danas je stigla u Beč, kako bismo sa lica mesta izveštavali o najnovijim informacijama kada je u pitanju potraga za Dankom Ilić. 

Kolege iz austrije srpskoj policiji su dostavile informacije da su uradili antropološko veštačenje snimka preko specijalnog softvera. Preko njega se upoređuju konture lice devojčice sa snimka i nestale Danke Ilić.

Upoređuje se i način hoda, dužina karlice, ruku i nogu.

Kako saznaje Republika, podudaranje je izuzetno visoko. Poklapa se u ogromnom procentu, ali sve to treba uzeti sa rezervom zbog kvaliteta snimka, jer je sniman po mraku i iz veće razdaljine.

Uskoro se očekuje da austrijska policija pronađe još detalja.

Trenutno se pregledaju, pre svega, snimci javnog prevoza kako bi se utvrdilo kretanje osoba sa snimka.Ono što je najnovija informacija je ta, da se proveravaju linije tramvaja pod brojevima 71 i 1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading