JOVAN MEMEDOVIĆ ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT: Voditelj JEDVA spasao živu glavu, sekunde su bile u pitanju!

Autor:

Zabava

07.12.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno u jednom intervju- u, Jovan Memedović je otkrio da je zamalo izgubio život, te je do detalja opisao to iskustvo.

JOVAN MEMEDOVIĆ ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT: Voditelj JEDVA spasao živu glavu, sekunde su bile u pitanju!

Foto: youtube.com/printscreen

Jovan Memedović je godinama, tačnije decenijama, jedan od najcenjenijih i najvoljenijih televizijskih novinara. Bez obzira što ga javnost jako ceni, on intervjue daje vrlo retko. Nedavno je, ipak, otkrio da je zahvalan sudbini za sve što mu je priredila i dodao:

Ne verujem preterano u neke druge stvari, osim u sudbinu. Ona me je prošetala onako kako sam zamišljao i sanjao.

Svaka emisija „Sasvim prirodno“ pokazuje da i posle toliko godina pred kamerama Jovan Memedović ima strast, svojstvenu početku karijere, pa zato i ne čude njegove reči:

Da li sam našao sagovornika u Beogradu, sto ili pet hiljada kilometra od njega spakovaću se, otići i napraviti priču o onome što me zanima. Uvek idem za pričom.

Priče su ga vodile širom sveta, nekad i u najzabačenije krajeve, ali, srećom, nije se često pitao kako će uspeti da preživi. Bilo je i izuzetaka:

 

 

Blizu Sibira ostali smo bez hrane, ali nije problem doći do nje u divljini koju čovek nije takao, jer živi svet vrvi oko vas. Životinje nisu u paničnom begu od vas, jer retko sreću ljude, a onda vi, kao neki lovac, dođete do plena. Jedan dan smo bili gladni, ali već sutra smo se snašli. Upecali smo ribe.

Svojevremeno je otkrio da li se nekad zapita šta mu je ovo trebalo ili ko će mu pomoći ako u divljini nešto krene naopako:

 

 

Prvi put sam tako razmišljao kad sam bio na Severnom polu, dok sam vozio motorne sanke po ledu debelom pola metra. To izgleda kao solidna debljina, ali se led vrlo brzo topio, a pošto je bio maj, već su se pojavljivale pukotine. Kroz njih se pomaljalo odvratno crno more. Kad propadnete kroz led, nema povratka, jer vas on propusti i sante se odmah skupe. Da bi sve bilo kompletno, neko je pomenuo da je prethodne godine jedan čovek tako poginuo. Tri dana, dok sam sa dvojicom Norvežana tumarao tim prostranstvom, stalno sam se pitao šta ja, ludak, tu radim. Ceo bogovetni dan, od ujutru do uveče, pratili smo tragove belog medveda.

Pored uspešne voditeljske karijere, Jovan se takođe ostvario i u ulozi roditelja, te sa njegovom meizimicom Mašom, refovno objavljuje fotke. „Instagram“ profil Maše, koja je filmski i TV montažer, pokazuje da je krenula očevim stopama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Vojkan

07.12.2021 09:27

Pa gde je on to zamalo izgubio život i gde su ga sekunde spasile...?

Odgovori 222 24
Tata

07.12.2021 10:15

Verovatno mu bilo doslo da udje u gradski prevoz i skende su ga delile ali mu majstor zatvorio vrata i spasao zivot.

Odgovori 67 23
bambi

07.12.2021 10:59

Pa dobro mora nesto da se kaze da bi ljudi citali tekst.

Odgovori 72 21
Saja

07.12.2021 15:14

Koji folirant.

Odgovori 40 27