MORAM DEBELO DA PLATIM DA BIH GOSTOVAO NA RTS-u: Šako Polumenta OPELO po javnom servisu!

Autor:

Zabava

07.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šako Polumenta tvrdi da ga mediji retko zovu da gostuje u zabavnim emisijama, zbog čega se sam bori za promociju i opstanak na estradnom nebu, a usput je pomenuo i RTS, te objasnio da njima treba da plati za pojavljivanje.

MORAM DEBELO DA PLATIM DA BIH GOSTOVAO NA RTS-u: Šako Polumenta OPELO po javnom servisu!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šako Polumenta

Šako kaže da mu je suludo to što sebi novcem treba da obezbedi gostovanja, pa je rešio da se više neće gurati i nametati javnom servisu da bi otpevao bar jednu pesmu na plejbek.

- Otkako sam počeo da se bavim pevanjem nisam imao krizne trenutke. Uvek sam dobro zarađivao, gledao svoja posla i nisam se žalio. Nisu me zanimale estradne stvari, svađe i prepirke. I kad jednog dana prestanem da pevam, moje pesme će da žive i pevaće se hiljadama godina. Nije danas teško opstati na estradnom nebu, ali nekako je sve isto, isti aranžmani, isti ljudi. Pevači mnogo liče jedni na druge. Iskreno vam sad kažem, za mene nema prostora da dođem u neku emisiju. Nema prostora, tamo se guraju ljudi koji su ili plaćeni ili preplaćeni. Ne mogu da dođem do jedne jače emisije, moram da zovem ljude da se reklamiram na druge načine. Kada ste, recimo, videli mene na RTS? Voleo bih i ja da dođem na RTS, da se predstavim tim zrelijim ljudima koji gledaju širom sveta. Sve nekako moram na mišiće, sve iz svog džepa moram da plaćam i da reklamiram. Ne može drugačije - priča Šako i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Šako Polumenta

- Onda je u meni proradio inat i rešio sam da sebi sam pravim reklame. Tako je i danas, ne žalim se, upalilo je. Imam dovoljno nastupa da mogu dobro da zaradim i lagodno živim.

Polumenta kaže da uveliko sprema novi album, ali ga neće odjednom predstaviti u celosti.

- Sad imam malo vremena za odmor jer snimam novi album. Neću ga objaviti odjednom, već ću parcijalno zbog toga što imam mnogo kvalitetnih pesama. Bila bi nepravda da sve odjednom obelodanim. Moram da poštujem i samog sebe i te pesme. Objaviću i dosta novih spotova. Ovo vreme je takvo da mislim da je za nas ozbiljnije pevače bolje da sedimo kod kuće i stvaramo nešto kreativno, nego da nastupamo po lokalima gde je poluprazno zbog ovih mera - ispričao je Šako.

Foto: youtube.com/Republika

Šako Polumenta

 

Šako: Teško podnosim gubitak roditelja

 

Pevač kaže da bol za preminulim roditeljima i dalje ne jenjava, ali da pamti reči majke, koja ga je savetovala da nikada ne posustaje, ma šta da ga snađe tokom života.

- Ova 2021. mi je bila mnogo teška godina. Prvo nas je sve zadesila korona i ta obostrana upala pluća, koju sam imao. Onda i gubitak oca, a još majku nisam prežalio. Ona je otišla pre godinu i po dana. To je neka snaga koja je mene ponela, na kraju krajeva, pokrenula me je i nije mi dala da stanem. Pamtim reči moje majke da nikada ne smem da stanem. Imao sam ja pre nekih 20 godina jednu žalost u kući, tada sam ostavio mikrofon na nekoliko godina. Ona me je tada zamolila, rekla je: "Sine moj, moli te majka da uzmeš mikrofon. Hoću da te gledam s neba da si mi najbolji i da uvek pevaš." Od tada se lakše nosim sa svim teškim stvarima u životu - kaže folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading