KRAJ NAJLEPŠE LJUBAVNE PRIČE: Ovako je Marinko voleo Slavicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić, jedan od naših najvoljenijih izvođača rastužio je svojim odlaskom njegove obožavaoce u Srbiji i regionou.Marinko je iza sebe ostavio suprugu Slavicu i tako je došao kraj jednoj od najlepših ljubavnih priča naše estrade.

Republika

Foto: printskrin

Ljubav Marinka i Slavice Rokvić

Jedan od naših najvoljenijih izvođača, Marinko Rokvić, rastužio je svojim odlaskom njegove obožavaoce u Srbiji i regionou.

Marinko je iza sebe ostavio suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka.

Marinko i Slavica, živeli su u skladnom i harmoničnom braku 36 godina, kako je predosetio svoj kraj on je smrt dočekao u svom domu, te je i izdahnuo na rukama svoje supruge Slavice.O Slavici je uvek govorio u superlativu, ističući da je ona osim što je fizički lepa i najbolja supruga.

Republika

Foto: printscreen

Slavica sa sinovima Markom i Nikolom Rokvić

- Moja majka se svima hvali sa snajama, Paunicom i Golubicom. Golubicom zove ženu moga brata, jer lepo peva, a diveći se uzgledu moje Slavice ponosno kaže: "Vidi kako mi se šeće po kući, kao kakva paunica". Naravno, kao i svakom muškarcu, prija mi to što imam lepu i doteranu ženu, koja je pored toga i divna supruga, majka i domaćica. -  rekao je u jednom intervjuu za "Novosti" Marinko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Боки

09.11.2021 16:01

А ванбрачни син је такође резултат најлепше љубавне приче? Не претерујте, брак као и сваки други, успони и падови, у зрелим годинама мирна лука.

Odgovori 11 6