POSLEDNJI DANI MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno gde je pevač proveo vreme pred SMRT, utehu je pronašao u MOLITVAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić iznenada je preminuo u subotu, a sada je otkriveno gde i na koji način je proveo poslednje dane.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

 

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada u subotu od bolesti raka pankreasa, o čemu je njegova porodica ćutala. Marinko želja bila je da se u javnosti ne priča o njegovoj bolesti sa kojom se borio do poslednjeg dana, što su oni i ispoštovali. Međutim, prijatelj preminulog pevača otkrio je da je Marinko utehu pronašao u molitva, te da se svakodnevno molio za zdravlje i svoje spasenje. 

Marinko se molio na grobu patrijarha Pavla! Smrt Marinka Rokvića potresla je ceo region. Iako se mesecima spekulisalo o bolesti, niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da je njegovo zdravstveno stanje bilo toliko loše - prenosi Kurir. 

Poznato je da je porodica Rokvić i te kako pobožna, da redovno odlaze u srpske svetinje i da poštuju sve praznike i običaje, a Marinko je utehu i mir pronašao u molitvama, koje su mu pomogle da prebrodi teške trenutke u životu, pred njegovu smrt. 

 

 

- Tamo je često išao zajedno sa sinovima iako je znao da mu se bliži kraj, ali ga vera nije napustila do sudnjeg dana. Voleo je jako da se moli na grobu patrijarha Pavla, i to mu je donosilo jedan poseban mir. Iako je znao da mu nema leka jer je rak pankreasa nešto što niko nije uspeo da pobedi, Marinko je molitvama samo želeo da ublaži svoju muku - ispričao je izvor.

Marinkov sin, pevač Nikola Rokvić dao je izjavu za medije, a tom prilikom je istakao koliko mu je sve bolno, te da i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je otac zauvek napustio. Nikola je prokomentarisao i o očevoj borbi sa opakom bolešću, pa je ispričao kroz šta je prolazio prethodnih godinu dana.

 

 

- Teško nam je, nemam reči. Nadam se da razumete našu tugu, bol, a i radost što smo imali takvog oca koji nam je pokazao mnoge stvari, posebno u poslednjih godinu dana u njegovoj borbi sa kancerom. Pokazao je čojstvo i junaštvo, spasao je nas od sebe i bio je veliki junak - rekao je Rokvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanka

08.11.2021 18:00

Pocivaj u raju dragi nas Marinko.🌹