DRAGOVIĆ DOBIO JAK UDARAC U GLAVU! U Zvezdi POBESNELI zbog ovoga (VIDEO)

Autor:

Sport

08.11.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde je u derbiju 16. kola Superlige Srbije uspela da preokretom savlada novosadsku Vojvodinu na gostovanju na "Karađorđu" rezultatom 2:1.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Vojvodina - Crvena zvezda

Ono po čemu će se takođe pamtiti ovaj meč u Novom Sadu su svkakako i nekoliko spornih situacija, te je VAR više puta morao da odlučuje.

Iako je Zvezda izvojevala pobedu, rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana bilo je besno zbog dešavanja na "Karađorđu" i sudijskih odluka koje su prošle bez gledanja video-tehnologije. 

Čelnici crveno-belih su nakon utakmice udarili i po FSS. Najviše se isticala situacija koja je viđena u 71. minutu pri rezultatu 2:1, kada je Falko izveo slobodan udarac, a na zemlji je ostao da leži Aleksandar Dragović.

 

 

Tada sudija, Miloš Milanović, nije ništa svirao, uprkos tome što se na usporenom snimku videlo da je pri kontaktu Mirka Topića i Dragovića, vezista Vojvdoine tada udario defanzivca crveno-belih u glavu.

Sve je prošlo bez penala, zbog čega je Zvezda izrazila veliko nezadovoljstvo učinkom arbitara u ovom susretu.

Nakon ovog meča oglasio se i Mitar Mrkela koji se pre svega obratio Fudbalskom savezu Srbije. 

- Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška. Posle ponovljenog penala iz VAR sobe za našeg rivala kada je igrao u Kruševcu i niza grešaka u njihovu korist, a na našu štetu ove jeseni, svesni smo da se organizovano radi protiv Crvene zvezde - smatra Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading