OVO JE SVE ZANIMALO: Goca Božinovska više nije mogla da ćuti, otkrila ISTINU o odnosu sa Mirkom i Rodićima, sada je sve JASNO!

Autor:

Zabava

06.12.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Goca Božinovska je konačno progovorila u kakvim je zaista odnosima sa familijom svoje snajke Bojane Rodić, ali se dotakla i sina Mirka, te je prokomentarisala, kako se on snašao u ulozi roditelja.

OVO JE SVE ZANIMALO: Goca Božinovska više nije mogla da ćuti, otkrila ISTINU o odnosu sa Mirkom i Rodićima, sada je sve JASNO!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Goca Božinovska otkrila je detalje sa proslave krštenja svog unuka, Zorana Šijana, ali je takođe progovorila i o tome u kakvim je zaista odnosima sa familijom svoje snajke Bojane Rodić, s obzirom na to da je njihov odnog tema brojnih šuškanja i spekulacija.

- Nama je uvek veselo, nama je svaka nedelja vesela. U nekih pet dana smo se dogovorili, to jest Mirko i Bojana, da krstimo malog Zorana. Danijeli, priji, je bio 50. rođendan i ona je izrazila želju da se mali Zoran krsti na njen rođendan. Nismo hteli da zovemo goste, to je za uži porodični krug, bilo je prelepo. Zlata je član moje porodice, kumovi takođe - priča Goca u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: youtube.com/printscreen

Goca Božinovska se oglasila

- Mirko je noćna ptica, međutim sad, on je toliko skoncentrisan na dete, da mnogo vodi računa. Sladak je! Ovo je najlepša ljubav kad se desi ovako spontano. Sve su na svoju ruku i sve ispade super - dodaje Božinovska.

- Kod nas je to kao druženje lepo. Bojana mene ne mora da moli, kad joj se spava ujutru, samo dođe i kaže ''Izvolte bako...'', a ja jedva dočekam. Obožavam da ga vodam po Surčinu i šetam. Nemam uopšte osećaj da su mi deca porasla, ali njegov osmeh toliko vredi. Toliko je poseban, ja to dete nisam čula da zaplače - dodaje ona.

Foto: youtube.com/printscreen

Goca Božinovska progovorila o odnosu sa Rodićima

Osvrnula se i na medijske spekulacije da sa prijateljima iz Titela nije u najboljim odnosima, pa odmah demantovala:

- Oni odlaze u Titel, budu po 5-6 dana, uživaju tamo, imaju svoju prabaku Rosku, ona je divna. Pišu gluposti, moji prjatelji su izuzetni ljudi, mi se poštujemo. Te priče su takve nebuloze, ne treba preterivati. Nekad se stvarno glupo osećam - zaključila je Goca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading