MILOŠ BIKOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN!? Glumac se pohvalio burmom nakon što je tek otkrio da ima devojku, ženski deo populacije u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Popularni glumac Miloš Biković često objavljuje fotografije i snimke na svom Instagramu i privlači veliku pažnju istim, a sada se pohvalio burmom, čime je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

MILOŠ BIKOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN!? Glumac se pohvalio burmom nakon što je tek otkrio da ima devojku, ženski deo populacije u NEVERICI! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Popularni glumac Miloš Biković često objavljuje fotografije i snimke na svom Instagramu i privlači veliku pažnju istim, a sada se pohvalio burmom, što je izazvalo šok kod mnogobrojnih pratioca.

Njegova poslednja objava uzburkala je javnost, kada je na Instagram storiji objavio video gde se vidi da na desnoj ruci, na domalom prstu ima burmu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Poznato je da se Miloš trudi da svoju intimu i emotivni život što više sačuva, pa je mnoge ovaj njegov potez naveo da pomisle da se glumac oženio svojom novom izabranicom. Dok je za jedne ta vest bila srećna, za druge je tužna, jer je miljenik velikog broja ženske populacije. 

Foto: PRINTSCREEN

Miloš Biković se pohvalio burmom

Međutim, izgleda da su se mnogi prevarili i da Biković prsten nosi samo za potrebe snimanja projekta na kojem radi u Rusiji. Podsetimo, nedavno se Biković na beogradskoj premijeri filma „Južni vetar 2 - Ubrzanje“ pojavio u društvu lepše polovine Ivane Malić, zanosne crnke, koja je po profesiji pravnica. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading