ORLOVI SLEĆU NA SAN SIRO: Srpski dvojac NA METI MILANA!

Autor:

Sport

06.12.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od udarnih tema Italijanskih medija poslednjih dana jesu srpski fudbaleri i treneri. Pored pisanja o tome kako bi Dejan Stanković mogao da zasedne na klubu Sampdorije, pojavile su se informacije i kako bi Luka Jović i Nikola Milenković mogli već u januaru da zaigraju u istom klubu.

ORLOVI SLEĆU NA SAN SIRO: Srpski dvojac NA METI MILANA!

Foto: Starsport

Srbija

Kako tvrdi ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport." Milenković i Jović bi uskoro mogli da napuste svoje klubove i zajedno zaigraju za velikana Serije A - Milan. 

Uprava "Rosonera" Milenkovića vidi kao zamenu za povređenog Simona Kjera, dok se Jović pominje kao osveženje u napadu u vidu pozajmice iz madridskog Reala. 

 

 

Podsetimo se, Milenković ima ugovor sa Fiorentinom do leta 2022. godine i svima je jasno da su Violi sledeća dva prelazna roka "poslednji voz" da nešto zarade, dok je Jović i dalje pod velikim znakom pitanja Karla Anćelotija.

Foto: Tanjug/AP

 

Milan je tokom vikenda dobio Salernitanu sa 2:0 i trenutno zauzima prvu poziciju Serije A sa 38 bodova, prati ga Napoli sa 37, dok je Inter treći sa 36 osvojenih bodova. 

Kada se pogleda tabela, jasno je da Milanu sledi grčevita borba za skudeto i svkako bi ova pojačanja bila dobrodošla na San Siru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading