VELIKAN KRENUO U NOVI NAPAD: Nikola Milenković potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

03.12.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija je mesecima ustalasana zbog Dušana Vlahovića, ali sada je u centru pažnje i Nikola Milenković! Tamošnji velikan kreće u drugi napad za srpskog reprezentativca!

VELIKAN KRENUO U NOVI NAPAD: Nikola Milenković potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić i Nikola Milenković

Kako piše "Gazeta delo Sport", Milan je ozbiljno rešio da dovede Nikolu Milenkovića koga je već želeo da vidi u svojim redovima.

Razlog tome je povreda Simona Kjera, koji će morati na operaciju i čeka ga duža pauza, a nije isključeno ni da se neće vraćati na teren do kraje sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milenković na meti Milana

Rosoneri krenuli u potragu za novim štoperom, jer Danac je komandant odbrane ekipe Stefana Piolija, dok Alesio Romanjoli i Mateo Gabija nisu ubedili stručni štab da su dovoljno kvalitetne zamene.

Tako je Milenković među ozbiljnim kandidatima za Milanovu odbranu koga su na "San Siru" hteli i pre nego što su za 3.680.000 evra iz Sevilje "pazarili" Kjera.

Tada je Milenković bio preskup, jer je predsednik Fiorentine Roko Komiso tražio obeštećenje od čak 40.000.000 evropskih novčanica što Milan nije mogao da plati, videćemo kakva će biti situacija ove zime.

Prema navodima Italijana, Milenković bi mogao da stigne za znatno manju sumu, svega oko 15.000.000 evra, pošto mu nedavno produženi ugovor ističe na leto 2023.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading