DRAGANE, IMAŠ LI SRAMA!? Đilas priča o platama, a podaci JASNO pokazuju razliku! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas je bez imalo stiga i srama govorio o minimalnim zaradama, koje su u vreme kad je on bio na vlasti više nego duplo manje, a stopa nezaposlenosti je bila triput veća.

DRAGANE, IMAŠ LI SRAMA!? Đilas priča o platama, a podaci JASNO pokazuju razliku! (VIDEO)

Foto: Ilustsracija: Republika.ST/Nemanja Pančić, Pixabay

Tajkun Dragan Đilas je još jednom pokazao da mu je obraz đon! Lider Stranke slobode i pravde je gostujući na N1, televiziji koju drži njegov prijatelj Dragan Šolak, govorio o platama i kritikovao vlast zbog, kako kaže, malih zarada.

Đilas izgleda ima selektivnu amneziju, jer je zaboravio kolika je zarada bila dok je on bio na vlasti. U to vreme je minimalac iznosio 15.622 dinara, a danas je 32.126. Prosečna plata u našoj zemlji je u vreme Đilasove vladavine iznosila 349 evra, dok je danas 560.

I na kraju, kao brhunac Đilasovog bezobrazluka dolazi pričao o nezaposlenosti. U vreme dok je on sa tadašnjom strankom DS vodio državu, stopa nezaposlenosti je bila 25,5%, dok je danas svega 7,3%. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Njanja

03.12.2021 09:01

Dokle više ćemo trpeti Đilasove laži ne shvatam ko može njega da podržava.. ovo što on radi je krajnje neprofesionalno nekorektno .

Milica

03.12.2021 09:04

Đilas ne da je ojadio celu zemlju dok je bio na vlasti, već je to tako uspešno uradio, da je za malo doveo građane do ruba egzistencije!

Očajno pero

03.12.2021 09:13

Đilas je prolupao kao motor kada prolupa. Čovek je sa zapada dobio ogromne pare da sruši AV, a rezultati minus jedan. Gazde ne vole da gube pare i klade se na konja koji gubi. Kod njega je takav haos i strah u glavi da čovek više ne zna ni gde je levo, a kamo li da zna šta priča. Zna on ukoliko pukne na izborima i AV dobije preko 50% glasova, biće odbačen od gazda sa zapada i da će sve njegove mućke izaći na videlo. U sve mu dirajte samo u pare ne, jer on ne može da podnese da ponovo bude niko i ništa kao što je i bio. To mu sledi i ovako i onako bez obzira na sve pare koje je pokrao i sakrio. Verovatno u sefovima po inostranstvu ima sigurno 10 tak miliona u kešu, ali iz bajbokane neće moći to da koristi, a ta pomisao ga dovodi do nervnog sloma.

Dime

03.12.2021 09:15

Samo sto je sada sve drasticno skuplje, I sto je od tog vremena mnogo ljudi napustilo ovu nesrecnu zemlju.