SUZE NA OLD TRAFORDU: Legenda NAPUSTILA Mančester junajted! (FOTO)

Autor:

Sport

03.12.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremeni menadžer Mančester junajteda Majkl Kerik otišao je sa "Old Traforda", posle više od 15 godina.

SUZE NA OLD TRAFORDU: Legenda NAPUSTILA Mančester junajted! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nekada pouzdani vezista uspeo je da rezultatski stabilizuje "Crvene đavole" nakon odlaska Norvežanina Solskjera, a od velikana se oprostio pošto je na "Teatru snova" pao Arsenal (3:2).

Moje vreme u ovom velikom klubu ću uvek smatrati najboljim u karijeri. Kada sam prvi put potpisao pre 15 godina, ni u najluđim snovima nisam sanjao da ću osvojiti toliko trofeja. Nikada neću zaboraviti šta sam prošao kao igrač i član stručnog tima. Ipak, posle dužeg razmišljanja, doneo sam odluku da je pravi čas da napustim klub. Želim da se zahvalim svim igračima i osoblju kluba, bilo je zadovoljstvo raditi sve te sate sa njima, ostvario sam brojna prijateljstva. Uvek sam bio i biću navijač Mančester junajteda i dolaziću na što je moguće više mečeva. Poželeo bih Ralfu, osoblju, igračima i navijačima sve najbolje, radujem se što ću opet moći da ih podržavam sa tribina kao navijač - naveo je Kerik, na šta je Mančester uzvratio sa "hvala legendi".

 

 

Podsetimo, Ralf Ragnik je dogovorio preuzimanje Mančestera, a on je posmatrao derbi sa "Tobdžijama" uživo na "Old Trafordu". Nemac će debitovati u nedelju, kada će u okviru 15. kola Premijer lige Junajted ugostiti ekipu Kristal Palasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading